![]() |
|
|||||||
| Betviews Home | Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Λίστα Μελών | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
|
LinkBack | Εργαλεία Θέματος | Επιλογές Εμφάνισης |
|
|
#1 |
|
Senior Member
Ημερ. Εγγραφής: Nov 2011
|
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. Τελευταία αλλαγή από Kraximus : 27-12-2011 στις 01:18 AM |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Λίβερπουλ-Νιούκαστλ
Καλή η γκέλα της Λίβερπουλ με Μπλάκμπερν, δεν μας χάλασε. Στο συγκεκριμένο match-up η γκέλα φαίνεται ακόμη πιο εύκολη γιατί πολύ απλοϊκά η Νιούκαστλ δεν είναι Μπλακμπερν! Αν το στοίχημα ήταν τόσο απλό να βγαίνουν συμπεράσματα για τα αποτελέσματα των αγώνων βάσει του "1+1=2" θα ήμασταν όλοι ήδη Μάνθοι Φουστάνοι! Το ματς πάει κατά πάσα πιθανότητα για ΣΒΟΥ, εκτός κι αν μου δώσουν τη Λίβερπουλ στο 1.90, πράγμα αδύνατον, άρα πάμε παρακάτω. Η μόνη περίπτωση να ασχοληθώ είναι να βρω σοβαρές ενδείξεις και αποδείξεις, μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα, για να κοντράρω ξανά το Άνφιλντ, όμως ας μη γελιόμαστε, δεν νομίζω πως θα πειστώ εύκολα. Μάντσεστερ Γ.-Μπλάκμπερν Ας έρθει ο φτωχομπινές άσσος και χωρίς εμάς. Κηδεία οι Rovers δεν ξανακάνουν για φέτος. Και οι αποδόσεις στα handicaps για Μάντσεστερ Γ. κι αυτές γελοίες είναι. ΣΒΟΥ ασυζητητί. Στόουκ-Γουίγκαν Από τώρα βλέπω τα φορτώματα στον άσσο, που δεν θα ξεπερνάει το 1.60 πουθενά. Πρώτο Popular Bet που θα πέσει πάνω του ο κόσμος. Το κακό με τη Γουίγκαν (μην ξεγελιέστε από την πεντάρα στο Ολντ Τράφορντ-δείτε πώς ξέφυγε το ματς) είναι ότι δεν μπορεί να γίνει η χθεσινοβραδυνή Άστον Βίλα που είδα στο Μπριτάνια. Ίσως αν δω τον προπονητή της να πάρει κάποια ρίσκα και να βάλει μέσα τους .."σε καραντίνα".. τεχνίτες του.. ίσως το σκεφτώ να παίξω κόντρα εδώ. Στα υπ' όψιν για μελέτη. Τσέλσι-Άστον Βίλα Κρίμα.. κρίμα.. Μας έφαγες "okonski"! Αν είχε κερδίσει τώρα η Τσέλσι 2-1, θα ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι.. Κι εσύ που θα έπιανες το classy handicap σου κι εγώ που θα έβρισκα την Τσέλσι μπόσικη.. για κηδεία! Μου άρεσε πολύ η βελτίωση που είδα στους Χωριάτες στο Μπριτάνια. Πάρα πολύ. Έχτισαν μια κάποια ψυχολογία επιτέλους. Αλλά με τί @@ να πάω να κοντράρω την Τσέλσι για δεύτερη κολλητή εντός έδρας γκέλα. Για να τα βρω (τα..@@..) πρέπει να το ψάξω αρκετά και να πειστώ αρκετά.. μέχρι τελευταία στιγμή.. Γουέστ Μπρομ-Έβερτον I have no fucking idea! Εκ πρώτης όψεως η παικτική αξία φαίνεται να υπάρχει στον άσσο, κυκλοφορεί και οπλοφορεί στο 2.45+, αλλά δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε. Στα υπ' όψιν για περαιτέρω μελέτη γιατί δεν ξέρω τί σκέφτεστε εσείς.. εγώ είμαι ακόμα στο "no..idea" με αυτή τη "βρωμιάρα" Έβερτον με βιρτουόζικο και αψυχολόγητο roster. Σάντερλαντ-Μάντσεστερ Σίτυ Η Μάντσεστερ Σίτυ γκέλαρε εκτός έδρας απέναντι σε μία ομάδα που απλά αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Η Σάντερλαντ είναι κι αυτή σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση (όχι τρέλα και κορδέλα όπως στους Μπάγκις) αλλά αμφιβάλλω για το... αγωνιστική. Δεν με έπεισαν οι νίκες.. ρέντας απέναντι σε Μπλάκμπερν και ΚΠΡ σε ματς semi-rodeo.. Και βλέπω το ρημάδι το διπλό της Σίτυ να κυμαίνεται στο 1.50 και το (-1) στο 1.90! Στα υπ'οψιν για μελέτη γιατί πρέπει να ψάξουμε και τους.. καπνούς της Σίτυ από το σημερινό stop. ***Για τα άλλα τέσσερα ματς.. έχει ο Θεός.
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Από τα υπόλοιπα λοιπόν:
Νόργουϊτς-Φούλαμ Αν αυτό το 1.54 max που βλέπω να κυκλοφορεί στο Χ2 ανέβει λίγο το Σάββατο, θα ασχοληθώ. Προς το παρόν περνά στα προς μελέτη. Σουόνσι-Τότεναμ Βλέπω το under 2.5 goals να υπάρχει και στο 1.98. Αξίζει μελέτης.
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Premier League - 31/12/2011
[15:00] /\ Νόργουϊτς-Φούλαμ = Φούλαμ (+0.25) @ 1.70 (10Bet) /\ Σουόνσι-Τότεναμ = under 2.5 @ 1.95 (bwin) /\ Τσέλσι-Άστον Βίλα = over 1.5 at half time @ 2.35 (Bet365) /\ Στόουκ-Γουίγκαν = over 2.5 @ 1.90 (10Bet) Το ποια θα επιζήσουν στις τελικές επιλογές μου θα κριθεί στη "μελέτη" όταν έρθει η ώρα της.
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. Τελευταία αλλαγή από Kraximus : 30-12-2011 στις 12:47 AM Αιτιολογία: adding (2.5) στα over/under Full Time |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Κρίμα αλλά δεν ανησυχώ, εξάλλου δεν πρόκειται να ανοίξω κι άλλο thread πια. Αρκετά προσπάθησα να ανοίξω συζητήσεις για ανταλλαγή σκέψεων.
|
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θέματος | |
| Επιλογές Εμφάνισης | |
|
|