![]() |
|
|||||||
| Betviews Home | Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Λίστα Μελών | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
|
LinkBack | Εργαλεία Θέματος | Επιλογές Εμφάνισης |
|
|
#1 |
|
Super Moderator
Ημερ. Εγγραφής: Mar 2010
|
...της Ατλέτικο τον ηπιανε κανονικα.
Και βεβαια χαριστηκε το κορακι στον Αγουερο που επρεπε να δει κοκκινη για την κλωτσια που εριξε. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Ρε πούστη Άρη, χαλάλι σου ρε καριόλη τη φωνή που δεν θα έχω αύριο στο σχολείο... Το μισό να έπαιζες στην Ελλάδα ρε πούστη μου... Το μισό... Άντε να σε δω με τον Αστέρα τώρα...
Νομίζω πως δεν υπάρχει άλλη ελληνική ομάδα που να έχει κερδίσει δύο φορές την υπέρ πρωταθλήτρια Ευρώπης... Διορθώστε με αν κάνω λάθος... Αντε ρε Αρη χαλάλι σου οι Πανσερραικοί και οι Ηρακλήδες και οι Πανιώνιοι και τα Τρίκαλα... Χαλάλι σου όλα... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
|
Ο Αρης είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που κερδίζει σε ισπανικό έδαφος. Τόσα χρόνια οι "μεγάλες" και καλά ελληνικές ομάδες εκεί μέσα διπλό δεν έβγαλαν...
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Χίλια Μπράβο...
Εδώ εκλεισε η δική μας φωνή ρε Μίλτο... Απλά όχι Αυτοκτονίες με τους Νορβηγούς... Η Ελλάδα είναι άλλη ιστορία... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
![]() θα μας χαζέψουν αυτοι (οι παιχτες του Αρη) παει και τελειωσε.........
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
|
Να πούμε ακόμη δύο "στατιστικά". Η Ατλέτικο έχει να χάσει εντός έδρας Ευρωπαϊκό ματς από τις αρχές τις δεκαετίας του '90 αν θυμάμαι καλά, ήταν με την Πάρμα η τελευταία της εντός έδρας ήττα. Ας το βεβαιώσει κανείς.
Επίσης ένα σημαντικό ρεκόρ έκανε ο Κόκε! Ναι, αυτός ο παρεξηγημένος παίκτης γίνεται ο πρώτος Ισπανός που σκοράρει δύο γκολ σε ένα Ευρωπαϊκό ματς απέναντι σε Ισπανική ομάδα (με ξένη φανέλα)!
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ !! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ !!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ !!!
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|