![]() |
|
|||||||
| Betviews Home | Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Λίστα Μελών | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
|
LinkBack | Εργαλεία Θέματος | Επιλογές Εμφάνισης |
|
|
#1 |
|
Super Moderator
Ημερ. Εγγραφής: Mar 2010
|
Το Σαββατο ως γαυρος οπως ειναι λογικο ήθελα νίκη του Ολυμπιακού. Σήμερα ομως είμουν φανατικός Αρειανός. Φωναξα και αγχώθηκα ως φιλαθλος που υποστηριζε μια ομάδα που εκπροσωπουσε την Ελλάδα μας.
Μπραβο στον Αρη για την ισοπαλία απέναντι σε μία ανώτερη ομάδα που φάνηκε ανώτερη μόνο σε μερικές στιγμές.
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
ΜΑΖΙ ΣΟΥ
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
an htan o cuper tha eperne kalitero apotelesma
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
Επειδή είναι άλλο να βλέπεις το ματς από την τηλεόραση και άλλο από το γήπεδο, αυτό που έχω να πω εγώ είναι πως μέσα στο γήπεδο χθες ο Άρης φάνηκε πολύ λίγος. Ήμουν και στα άλλα τρία ευρωπαϊκά ματς με Ατλέτικο, Λεβερκούζεν και Ρόζενμποργκ και η ομάδα σ' εκείνα τα παιχνίδια έπαιξε ποδόσφαιρο.
Χθες, απλά αμυνόταν προσπαθώντας να κρατήσει τους θηριώδεις Άγγλους εκτός περιοχής. Η εντύπωση που αποκόμισα εγώ και ήταν πάνω κάτω κοινή διαπίστωση των περισσοτέρων στην θύρα 9, ήταν οτι η Σίτι μπορούσε να πατήσει περιοχή ό,τι ώρα ήθελε. Δεν το έκανε τόσο πολύ ίσως γιατί την είδαν υπερόπτες. Ο Άρης όμως μπάλα δεν έπαιξε. Η εμφάνισή του ήταν παρόμοια με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Μόνον που σε αυτή την περίπτωση, ο διαιτητής δεν ήταν ο Σιδηρόπουλος και οι αντίπαλοι δεν ήξεραν πως ό,τι και να κάνουν θα μείνουν εντός αγωνιστικού χώρου. Και για να μην παρεξηγηθώ, τονίζω πως το Σάββατο, ο Ολυμπιακός ήταν δύο σκάλες καλύτερος στα 90 λεπτά και έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, κέρδισε δίκαια. Δεν γνωρίζω όμως αν θα συνέχιζε να είναι καλύτερος σε περίπτωση που ο εριστικός Ιμπαγάσα -τουλάχιστον αυτός- έβλεπε την κόκκινη. Θα μου πεις κι αν έδινε το πέναλτι; Ε ναι, αλλά αν είχε ήδη μείνει με δέκα μπορεί και να μη γινόταν η φάση... ![]() Κοντολογίς, θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό που έχουμε. Το χαμηλότατης ποιότητας πρωτάθλημα με την απαράδεκτη διαιτησία, που το παρακολουθούν ελάχιστοι φίλαθλοι. Τουλάχιστον φέτος, είδαμε εμείς οι Αρειανοί και τέσσερα ματς ποδοσφαίρου... Γιατί αυτό που παίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα μόνον με ποδόσφαιρο δε μοιάζει...
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ωραιος ο αγαπητος φιλος μιλτος!!!!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
|
Με τα "αν" δεν βγαίνει συμπέρασμα, αλλά οφείλω να ρωτήσω: αν ο άρης είχε διαιτησία σαν τη χθεσινή σε όλα τα ματς του εγχώριου πρωταθλήματος και την ίδια απόδοση όπως και στα ευρωπαϊκά του ματς, τότε σε τι θέση θα τερμάτιζε;
![]() Πάντως χθες επειδή και εγώ από εκεί ψηλά από την 9 είδα το ματς, πιστεύω ότι ήταν άριστο το στήσιμο της ομάδας από τον κόουτς, η ιδανική ενδεκάδα του αρη είναι η χθεσινή, οι παίκτες έπιασαν το μάξιμουμ της απόδοσής τους και το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές είναι δίκαιο. Και επειδή άλλα πράγματα βλέπεις live και άλλα στην tv, το ματς το κατέβασα από το ArisMania .::. The Yellow GT - Serving the God of War! .::. Index για να το αναλύσω, είδα παίκτες σεληνιασμένους να τρέχουν και να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο. Αυτό το χθεσινό είναι το καλύτερο που μπορούσε να δώσει η ομάδα και όπως είπα και στο άρθρο μου χθες, ο αρης τους έδειξε οτι είναι απροπόνητοι. Κρίμα που τον λογαριασμό μου τον μηδένισα το σάββατο παίζοντας 1Χ απέναντι στον γαύρο και δεν ήθελα να το γκαντεμιάσω και χθες βάζοντας και άλλα λεφτά
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θέματος | |
| Επιλογές Εμφάνισης | |