![]() |
|
|||||||
| Betviews Home | Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Λίστα Μελών | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
|
LinkBack | Εργαλεία Θέματος | Επιλογές Εμφάνισης |
|
|
#11 |
|
Senior Member
Ημερ. Εγγραφής: Mar 2010
|
Καλημέρα σε όλους...
Αγνοώντας φιλολογίες και παραφιλολογίες, προσωπικά εγώ δεν πιστεύω τίποτα που δεν έχω δει με τα ματάκια μου... Και ιδίως σε σχέση με τις ελληνικές ομάδες... Ο Άρης σήμερα καλείται να διαχειριστεί κάτι που δεν έχει καταφέρει να κάνει εδώ και καιρό... Να κάνει μία τεράστια νίκη όντας ακλόνητο φαβορί... Και πληρώνει 3.2 (το Χ2...) να μην το κάνει... Παρακαλαω να μην κερδίσει η Ατλέτικο γιατί πραγματικά το αξίζει ο Άρης... Άλλα στοιχηματικά η αξία είναι δεδομένα αλλού... Κανένα Βικελίδης δεν θα γέρνει σήμερα, θέλει πολύ υπομονή και δύναμη, οι Νορβηγοί θα παίξουν για Χ2... Θυμίζω το Πανιώνιος-Μπορντό... 2-0 στο 20, περνάγαμε με Χ κι έγινε ένα... ανεπανάληπτο 2-3 από τα δευτερότριτα των Γάλλων... Α... Και να μην ξεχάσω... Πιστεύω αν χρειαστεί ο Μπρούνο Άλβες, δεν θα χαλάσει την πρόκριση στους φίλους του... ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
|
Nα πω την αμαρτία μου, το έπαιξα διπλό Ημίχρονο
|
|
|
#13 |
|
Super Moderator
|
Το γήπεδο αυτό "γέρνει" εδώ και 42 χρόνια. Πέτρο σε περιμένω στο επόμενο ματς τον Φεβρουάριο να το διαπιστώσεις με τα ίδια σου τα μάτια. Καλεσμένος στο Βικελίδης. Και η Τούμπα γέρνει κάποιες φορές.
Τεράστια πρόκριση από όμιλο "Τσάμπιονς Λιγκ". Αυτός ο όμιλος δεν ήταν Γιουρόπα. Πάντως οι Νορβηγοί έπαιξαν σαν να ήταν τελικός. Λύσσαξαν!
|
|
|
#14 | |
|
Administrator
|
Παράθεση:
Θα μου πεις στο 45+ και 90+ τα γκολ. Ε και; Χθες ο Άρης έκανε κάτι που δεν κάνει στην Ελλάδα. Ευκαιρίες! Μία του Τόχα, μία το φάουλ του Μίσελ, κάτι διεισδύσεις του Χαβίτο, η ολιγωρία του Μενδρινού που αντί να κάνει σουτ έδωσε πάσα κλπ. Η στοιχηματική αξία για μένα δεν ήταν Πέτρο στο Χ2 του 3.20. Όχι. Ήταν στο να νικήσει ο Άρης με ένα γκολ (3.20) ή δύο+ γκολ (4.33) διαφορά. Εκεί ήταν... Και κυρίως στο πρώτο, που το έπαιξα και το έχασα στο 92+ ![]() Τώρα με τη Μάν. Σίτι εμένα με ενδιαφέρει να μείνω αήττητος στο Βικελίδης. Για φέτος την έκανα την υπέρβαση... Να επικεντρωθούμε και λίγο στο πρωτάθλημα γιατί καλά τα σαλόνια, αλλά για να έχουμε και του χρόνου πρέπει να δουλέψουμε από φέτος... Εκτός κι αν πάρουμε το Europa League, οπότε πάω πάσο... ![]() ![]()
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
ΓΙΝΕ ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!!!!!!
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΝΤΙΝΟ ΚΟΥΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΖΕΛΕΛΙΔΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΖΙΑΡΑ............ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Senior Member
|
Παράθεση:
Λέω να έρθω 16 Γενάρη πρώτα ... κ βλέπουμε... ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θέματος | |
| Επιλογές Εμφάνισης | |
|
|