16-12-2010, 05:00 PM
|
|
|
Super Moderator
Ημερ. Εγγραφής: Mar 2010
|
ΑΕΚ-ΖΕΝΙΤ
Θυμηθείτε ότι και πριν από το πρώτο παιχνίδι είχα πει πως αυτές οι αναμετρήσεις με την ΑΕΚ σημαίνουν πολλά για μένα. Διότι η σεζόν που πέρασα σε αυτή την ομάδα ήταν υπέροχη. Εχω ακόμα πολλούς φίλους σε αυτήν, με τους οποίους διατηρώ καλή σχέση. Και ελπίζω ότι και οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν θα με έχουν ξεχάσει και θα με υποδεχθούν με θέρμη».
Ταδε εφη Μπρουνο Αλβες....Η ΑΕΚ στο μεταξυ εχει παρει απο κοντα τους Ρωσους για να μην τους λειψει τιποτα....η μιση βασικη ομαδα λειπει....Η ''ελληνικη'' λογικη λεει:
Να μοιραστουμε απο εναν βαθμουλακο ουτως ωστε και εσεις να φυγετε αηττητοι απο την διοργανωση και εμεις να προκριθουμε κ ολοι μαζι αγκαλιασμενοι μετα στα μπουζουκια(που λεει ο λογος...)
Και αν χρειαστει βοηθαει κ ο Μπρουνο σαν ενδιαμεσος..
ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 3,1 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ανεξαρτητως τελικου αποτελεσματος.....
Οσο για τον ΑΡΗ με προβληματιζει η εσπευσμενη ενσωματωση του Ιβερσεν στην αποστολη που ηταν αρρωστος,αλλά ξε-αρρωστησε και ηρθε με ξεχωριστη πτηση απο την αποστολη..Μου μυριζει καλο πριμ απο Ισπανια μερια και τα 1,5 δεν μου λενε κατι...ισως στο λαιβ αναλαογα με την εξελιξη...
|
|
|