![]() |
|
|||||||
| Betviews Home | Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Λίστα Μελών | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
|
LinkBack | Εργαλεία Θέματος | Επιλογές Εμφάνισης |
|
|
#21 |
|
Junior Member
Ημερ. Εγγραφής: Aug 2010
|
Το θέμα κλείνει εδώ. Δεν θα διάθεση να γράψω άλλο post και είμαι σίγουρος ότι και εσείς δεν έχετε τη διάθεση να διαβάσετε κάτι άλλο από εμένα.
Εγώ έγραψα το επάγγελμα μου γιατί αν μπορούσα να βοηθήσω κάπου, θα το έκανα. Κάποιοι αντί να γράψουν "φίλε πες τη γνώμη σου πάνω στο τάδε πράγμα" ή έστω "φίλε είσαι αχρείαστος" ρωτάνε σε ποιό ΤΕΙ είμαι. Αυτό τους έμεινε ως απορία... Προσέξτε όμως ότι μέσα απο αυτό το Θέμα, βγήκαν στοιχεία για τη betoto. Αλλος έγραψε ότι μόνο αυτή και η bwin προσφέρουν μεγάλη ποικιλία πρωταθλημάτων ενώ έγραψε επίσης και την ... τραυματική του εμπειρία με την ίδια εταιρεία. Τα φόρουμ για αυτό το σκοπό είναι. Για να γίνονται συζητήσεις και να βγαίνουν θετικά στοιχεία για έναν μπουκ (και όχι διαφήμιση) αλλά και αρνητικά στοιχεία (και όχι δυσφήμιση). Είναι δεδομένα αυτά, αυτά είναι το δάσος!! Αυτά είναι το δάσος ξαναγράφω... για όσους μέσα απο όλα αυτά τους έμεινε "σε ποιό ΤΕΙ διδάσκει αυτός ο βλάκας" ας μείνουν αγκαλιά με το δέντρο. Δεν έχω πρόθεση ούτε να "τσακωθώ" με κανέναν, ούτε να συνεχίσω την κουβέντα. Φίλε Sou13, νομίζω ότι ο αριθμός "13" δεν είναι τυχαία στα username μας, οπότε και στο ΤΕΙ μου να έρθεις πιστεύω ότι για τους Σισέ και Γκοβού θα μιλάμε...
Τελευταία αλλαγή από giannis13 : 10-10-2010 στις 07:56 PM |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Super Moderator
Ημερ. Εγγραφής: Mar 2010
|
Παράθεση:
Δεν είχα ούτε έχω καμία πρόθεση, να σε θίξω ούτε φυσικά να σε προσβάλω. Το έκανα, από καθαρά φιλολογικό ενδιαφέρον, καθώς συναναστρέφομαι με το Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου και συγκεκριμένα με το τμήμα πληροφορικής και πολυμέσων, σχέση με αρκετούς καθηγητές πληροφορικής. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σου δημιουργήσω το παραμικρό πρόβλημα. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση σου.
|
|
|
|
#23 |
|
Super Moderator
|
νομιζω οτι με τον γιαννης13 εγινε μια παρεξηγηση που δεν θα επρεπε. Ετσι εκτιμω και λεω ως μη γενομενο
|
|
|
#24 |
|
Junior Member
Ημερ. Εγγραφής: Aug 2010
|
Τέτοιου είδους παρεξηγήσεις γίνονται συχνά στα forum, οπότε ...όλα good!
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
|
... etsi bravo ...