![]() |
|
|||||||
| Betviews Home | Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Λίστα Μελών | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
|
|
LinkBack | Εργαλεία Θέματος | Επιλογές Εμφάνισης |
|
|
#1 |
|
Senior Member
Ημερ. Εγγραφής: Nov 2011
|
Καλημερούδια! Έριξα μια γρήγορη πρώτη ματιά στο κουπόνι και λέω μπαμ-μπουμ τις πρώτες σκέψεις που έχουν να περάσουν από πολύ milko!
Τα πάω με ακριβή χρονολογική σειρά: Πώς να μην κερδίσεις αυτόν τον καιρό αυτή την Πάκος μωρή Μπράγκα; Έλειπε να σε είχαμε φιλοξενούμενη με κανένα 1.75;;!! Η Φορτούνα δεν έχασε ούτε στην ντερμπάρα και στο καμίνι του Ντούϊσμπουργκ αλλά δες τώρα που πάει στην αλλοπρόσαλλη Μπόχουμ! Βρε λες;;!! Την πήραν πρέφα οι Εβίτες την Πάντοβα! Είναι σε πολύ καλό φεγγάρι αυτή την περίοδο η Ιταλιάνα αλλά όχι να την κυνηγήσω σε 1,95 εκτός έδρας! Να την μελετήσουμε την Γκροσέτο. Απέναντι σε αυτή τη Μόντενα θέλει μελέτη ο άσσος πριν τον τιμήσουμε. Για να σε δω μωρή Γκλάνταμπαχ να μου πηγαίνεις σαν γκραν φαβόρα να κάνεις εσύ το παιχνίδι σε έδρες τύπου Άουγκσμπουργκ! Σε κάτι τέτοια θα αρχίσεις να κάνεις τις γκέλες. Ακόμα δεν μπορώ να βρω λογική στο σετάκι των αποδόσεων στους Μπάγκις απέναντι στην Γουϊγκαν. 'Ηρεμα ρε! Μέχρι και ο ΟΦΗ με το ζόρι 0-1 κέρδισε την Δόξα! Και σίγουρα η Μπρομ δεν είναι ΟΦΗ και η Γουϊγκαν δεν είναι Δόξα! Να σας πω ρε καρακάξες πώς την έχετε δει;; Πέρασαν οι δύσκολοι αγώνες και αισθάνεστε μαχαραγιάδες ε;; Α μωρή ρουφιάνα παραδοσιακά ομάδα...είσαι ικανή μέχρι και τα καναρίνια να σε τραγουδήσουν! Κάτι τέτοια τραγούδια τα έχεις στο αίμα σου! Να τον ψάξουμε τον άσσο της Κόβεντρι. Ίσως ήρθε η ώρα της Χαλ.. εκεί που δεν το περιμένει. 1.80 η Μίντλεσμπρο απέναντι στην Μπράϊτον; Τυράκι είναι αυτό ωρέ;;!! Κρίμα κρίμα...που πετυχαίνουμε την Μπρίστολ Σίτι σε καλό φεγγάρι γιατί αλλιώς θα ήταν μια ασσάρα αυτός της Ντέρμπι.... Το ότι είχες κερδίσει μωρή Μπέρι το ντερμπάκι στο Όλνταμ δεν σημαίνει ότι με έπεισες πως τραγουδάς εκτός έδρας! Θέλει ψάξιμο ο άσσος της Κόλτσεστερ που πρέπει να αρχίσει να κάνει "διόρθωση στον δείκτη" εντός έδρας! Άκου να σου πω κούκλα μου Στίβενεϊτζ σε σέβομαι.. αλλά αυτό το Χ σούπα που είχες φέρει απέναντι στην γεμάτη απουσίες Λέϊτον.. εμένα κάτι μου λέει... Κι επειδή εκτός έδρας σου έχουν παρακαθήσει τα τραγούδια με τις νότες σου.. μήπως πρέπει να σε ψάξουμε να σε κοντράρουμε απέναντι σε μία ομάδα που ψάχνει να κάνει την αρχή, την λένε Πρέστον και ψωνίζεται στο 2.20;; Aς ηρεμήσουμε ρε παιδιά! Δεν είναι δα και η Άκρινγκτον καμιά Μίλαν εκτός έδρας! Πάνω από ένα γκολ δεν σταυρώνει και τρισάγιο στα πούλμαν της κάνει μπροστά από το τέρμα! Έλα μωρή Γουϊμπλεντον ξύπνα! 2.10 είναι αυτό! Να σε μελετήσουμε! Βλέπω Μακλσφιλντ 2.65 εντός έδρας και ταυτόχρονα Τζίλιγχαμ 2.15 εκτός έδρας και βγάζω σπυράκια! Θα σηκωθούν από κάνα τάφο να μας βαρέσουν! Η ιστορία θρηνεί για το σετάκι αυτό. Ας το ψάξουμε! Δηλαδή για να καταλάβω εσείς τόσα χρόνια που ματώνετε την Αγγλία την Σριούσμπερι την ξέρετε για κανόνι εκτός έδρας;; Εγώ την ξέρω για ομάδα έδρας! Επειδή της κάθισαν οι άμπαλοι και έχει κάνει το σερί δεν πάει να πει ότι δεν θα τα βρει αγγούρια στην έδρα μιας Όλντερσοτ που μα τον Όσιρη δεν θα έχει ξεχάσει και τί μπάλα έπαιζε πριν κάποιο καιρό..!! Ψάξιμο! Είναι μερικές ομάδες που τις λες ρουφάνες για πλάκα. Μία απο αυτές είναι η Έλτσε! Σύμφωνα με τον μπουκ έχει γίνει Μπαρτσελόνα και προσφέρεται στο 2.15 εκτός έδρας απέναντι στην εσχάτως ξεκουρδισμένη Σαμπαντέγ λόγω απουσιών! Βρε ουστ!!! Για να ψάξουμε αυτό με τις.. απουσίες... Ινβερνές-Νταντί Γιουν ο μπουκ δίνει φαβορί το under! Μάλλον πρέπει να αλλάξω γυαλιά γιατί εγώ αυτές τις κύριες αυτή την περίοδο τις κόβω για δίχτυα... Εκεί στα Σκωτινά1 ξαφνικά τους έχει πιάσει ένα παραλήρημα και ένας αυνανισμός γύρω από την ομαδάρα του Νταντί. Για προσγειωθείτε λέω εγώ γιατί άμα γουστάρει και βρει ευκαιρία η Κουϊν οφ Σάουθ σας σερβίρει το παστέλι και φεύγει..!!! Άκους εκεί 1.45 ο άσσος απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα που απλά δεν της έχουν κάτσει οι βαθμοί.. Ναι μωρή Κάουντεμπιθ είσαι άσσος, ναι μωρή είσαι 1.80, ναι μωρή μπορείς απέναντι σε αυτή την overrated Άρμπρόουθ! Αλλά σε λένε Κάουντεμπιθ! Στα εγγόνια μου τί θα λέω;;!! Nα σε ψάξω πριν σε σπρώξω! Δεν είσαι δα και Φόρεστ Γκριν! Αν εσείς του Μπέργουϊκ νομίζετε ότι είστε τραίνο και θα κάνετε περίπατο στο Πίτερχεντ εμένα να μου στείλετε μια γκάϊντα δώρο! Ακούς εκεί 2.15 το διπλό.. Η ιστορία θρηνεί και γι' αυτό το σετάκι. Λοιπόν Ντεπορτιβίστας.. παίξτε λίγο άμυνα απέναντι στη Νουμάνθια γιατί σας βλέπω να χρειάζεται να βάλετε 3 για να κερδίσετε αν δεν προσέξετε! Είναι όμως και αυτή η Νουμάνθια.. καλή και άγια βρε παιδί μου, ξέρει τόπι αλλά αναξιόπιστη και κομπλεξαρισμένη στο να κρατάει χαρακτήρα όταν βρίσκεται μπροστά σε έδρες καλές! Ένα over του 1.80 to βρίσκω σε 2.10. Έλα μωρή Ταραγόνα και Κόρδοβα παίξτε μπάλα.. αφού στο αίμα σας είναι αυτή την περίοδο το γκολ.. Είναι μερικά ματς που τα παίρνεις απλά με τη φανέλα. Ένα από αυτά ίσως είναι ο άσσος της Σεντ Ετιέν απέναντι στην ψιλο ξεκουρδισμένη Καέν. Ας το ψάξουμε πρώτα.. Πώς νιώθεις Πόρτο;; Ξεφτιλίστηκες στο Κύπελλο από την ανιψούλα Ακαδέμικα, πήρες τα τρία mou mou mou στο Τσαμπιόνι.. και τώρα πας στην έδρα της Μπέϊρα Μαρ για να λύσεις γόρδιους δεσμούς σε άμυνα θηρίο.... Για να σε δώ... θα βγάλεις άκρη νωρίς ή θα φας κι άλλη σφαλιάρα τώρα που είσαι μπόσικη;; Nα και η Μαρσεγιέζα...είναι μέσα στην τρέλα στην τρελοτρέλα η γκόμενα....και υποδέχεται την όχι παίξε γέλασε πια Μπορντό... Βλέπω ηλεκτροσόκ!! Ας το ψάξουμε πού πήγαν μπουζούκια και τί ώρα γύρισαν... Για πρώτη φορά στο el classicco είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα σκοράρει η Ρεάλ αλλά καθόλου σίγουρος ότι θα σκοράρει η Μπάρτσα.. Λέτε να κοιταχτώ;; Στο Βαγιέκας έρχεται επιτέλους μια όμαδα στα μέτρα μας που ευτυχώς δεν παίζει ταμπούρι και θα μας βγάλει λάδι χάνοντας.. Ας τον ψάξουμε τον άσσο. Έφαγε τη σφαλιάρα που πόνεσε η Όρντουσπορ εντός έδρας από Σίβασπορ και τώρα πάει Γκεντσλέρ... μάνα μάνα...θέλει μελέτη γιατί βλέπω να διπλώνει η καρπαζιά!! Ματς ειδικών συνθήκων στο Αγρίνιο. Ίσως η μόνη ομάδα που μπορεί να κερδίσει αυτή την περίοδο τον ΟΦΗ είναι περιέργως ο Παναιτωλικός! Ας το ψάξουμε! Εκεί στη Βασιλεία πρέπει να νιώθουν πολύ Μαντόνες Μίες!!! Προσέξτε λέω γιατί η Ξαμάξ μπορεί να σας τραγουδήσει LIKE A VIRGIN...!!!! Τόσα χρόνια Ολλανδία...Φίτεσε έδρα, Γκρόνιγκεν έδρα...αυτά ξέρω. Και τώρα βλέπω Φίτεσε στο 1.85 απέναντι στην Γκρόνιγκεν. Δεν ξεχνώ τις απανωτές καρπαζιές της Φίτεσε στα τοπικά ντέρμπι. Μετά έκανε κοιλιά, φυσιολογικό. Τώρα όμως ξαναπαίρνει μπρος;; Θα το μελετήσουμε..
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Μέχρι τώρα στα "quarterfinals" έχουν προκριθεί είτε με αγώνες είτε me "wild card"
τα ακόλουθα σημεία:Πάντοβα, Κόβεντρι, Πρέστον, Γουίμπλεντον, Όλντερσοτ, Σεντ Ετιέν, Μπέιρα Μαρ (Χ1), Μπορντό (Χ2), Γκεντσλερμπιρλίγκι, Σάλτσμπουργκ, Ξαμάξ (Χ1), Φίτεσε, Ολυμπιακός, Ρασίνγκ Κλουμπ, Μπενφίκα Πάω στα semi-finals!!!
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Στα "semi-finals" έκαναν ντου οι ακόλουθες:
Λέστερ-Πιτέρμπορο : (1) Μπέϊρα Μαρ-Πόρτο : (under 2.5) ή (Χ1) Μαρσέϊγ-Μπορντό : (X2) Γκεντσλερμπιρλίγκι-Ορντούσπορ : (1) Σάντερλαντ-Μπλάκμπερν : (1) Σάλτσμπουργκ-Τρενκβ. Αντμίρα : (1) Ξαμάξ-Βασιλεία : (X1) ή Draw No Bet Φίτεσε-Γκρόνινγκεν : (1) Κέρκυρα-Ολυμπιακός : (2) Βελέζ Σάρσφιλντ-Ρασίνγκ Κλουμπ : (2) Μαριτίμο-Μπενφίκα : (2)
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
Ημερ. Εγγραφής: Mar 2010
|
Μαζί σου με Q.o.S.
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Μακάρι η κούκλα μου γιατί το πιστεύω αυτό που λέω ότι είναι πιο ποιοτική ομάδα από ό,τι δείχνει το ταμπλό. Πάντως δεν πέρασε στα "semi-finals" μου.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Από όλα αυτά πάντως οι πιο αξιόπιστες βάσεις για συστήματα ή κλεισίματα σε τριάδες για όποιους παίζουν έτσι είναι ο Ολυμπιακός, η Μπενφίκα και η Λέστερ (με αυτή τη σειρά δυναμικής). Πάντως η Ξαμάξ κερδίζει πολλούς πόντους.. από όλες τις πιθανές μπόμπες..
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Με ανησυχεί η απουσία του Μιλς (αμυντικός, 16 συμμ.) στην Λέστερ, ιδίως όταν μιλάμε για αντίπαλο μία ψυχώ δηλ. την Πιτέρμπορο. ΣΒΟΥ λοιπόν ο άσσος κι ας έρθει 7-0.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Βλέπω την προϊστορία στο Μπέϊρα Μαρ. Σε 5 αγώνες τα τελευταία 9 χρόνια τα γκολς είναι 1-8. Επίσης η γηπεδούχος έχει σκοράρει τα λιγότερα γκολς στην Λίγκα (7) και έχει αμφίβολο τον στράϊκερ Ντοούγκλας. Άει σιχτίρ λοιπόν...
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
Στη Μασσαλία αποκλείω το διπλό, επομένως δεν μπορώ να κυνηγήσω καμία μπόμπα γιατί δεν είμαι και λάτρης των ξερών ισοπαλιών.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Δεν μου κάθεται να κυνηγήσω την 5η συνεχόμενη ήττα μίας ομάδας, είμαι πονόψυχος μερικές φορές στο στοίχημα. Οπότε πάει και η κόντρα στην Ορντούσπορ. Θα είναι και το άγχος της γηπεδούχου για νίκη εν' όψει επισκέψεων σε Τραπεζούντα και Μανίσα..οπότε ΣΒΟΥ...
|
|
|
![]() |
|
| Εργαλεία Θέματος | |
| Επιλογές Εμφάνισης | |
|
|