![]() |
|
|||||||
| Betviews Home | Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Λίστα Μελών | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
|
LinkBack | Εργαλεία Θέματος | Επιλογές Εμφάνισης |
|
|
#21 |
|
Senior Member
Ημερ. Εγγραφής: Nov 2011
|
Γι' αυτό την κοντράρω εκτός έδρας με ομάδα που πιστεύω ότι παίζει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο και δεν είναι.. Όρντουσπορ για να βρει να κάνει τα τσαλίμια της η Σίβας. Αμυντικά η Σίβας έχει κενά και απέναντι της θα βρει μία ομάδα οργανωμένη σε όλες τις γραμμές. ίδωμεν. Να δούμε απουσίες, να δούμε τα κ.λ.π. και πράττουμε
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
|
έριξα στα γρήγορα κάτι ματιές και δεν αντιστάθηκα, έριξα κάτι στο διπλό της Ρούμπιν Καζάν και το under 152.5 στην Πόλη για ευρωλίγκα, τώρα πια πάμε στα Live bettings, παρακολουθώντας παράλληλα την ματσάρα στην Κολομβία (ειρήσθω εν παρόδω χθες στο Περού πήρε στα πέναλτυ το πρώτο της πρωτάθλημα η Juan Aurich, απέναντι σε ένα ιστορικό μέγεθος της χώρας, την Αλλιάνσα Λίμα)
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Senior Member
|
Παράθεση:
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
|
Όταν το πρωϊνό σου το Σάββατο ξεκινάει με υδραυλικά.. τότε... hasta la vista...αν προλάβω θα γράψω ό,τι προλάβω αλλά γίνεται της τρελής εδώ και λέω να κάνω παρέα στον υδραυλικό μπας και τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα!! Καλημέρες!!!
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
|
Στις 15:00 και κάτι θα γράψω μικρά σχόλια για όλα τα ματς που θα ασχοληθώ εκτός αυτών που πρότεινα στο ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - PICKS ΜΕΛΩΝ - Betviews Forums . Να φύγει ο υδραυλικός.. να ηρεμήσει το σπίτι..
|
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
|
Επειδή έχω να ρίξω σκούπα και σφουγγάρισμα σε μια κουζίνα βομβαρδισμένη, τα γράφω γρήγορα με κωδικούς ΟΠΑΠ για εξοικονόμηση χρόνου:
(234) : Έχει τύχη η Γκούμπιο (LIVE BETTING) (241) : Έχει τύχη η Ρετζίνα (LIVE BETTING) (246) : Παγίδα το ματς στο Μπατενόβα Στάντιον. Ίσως έχει αξία το goal-goal. (255) : Underιά το ματς. Ίσως αποκτήσει αξία το 1-0 ακριβές σκορ υπέρ Κάρντιφ (LIVE BETTING) (273) : Έχει τύχη η Κόλτσεστερ (LIVE BETTING) (275) : Overιά το ματς των ΚΡΟ-ΚΡΟ. (284) : Απαράδεκτες οι αποδόσεις στον άσσο. Σε μεγαλύτερες τιμές και αναλόγως τις ενδείξεις, παρακολουθώντας το ματς, ίσως αποκτήσει αξία η Ριντ (LIVE BETTING) (286) : Πολύ αμφίρροπο ματς στην περιοχή του Essex. Ίσως έχει αξία το goal-goal. (315) : Οριακό το ματς στη Λιβαδειά. Underιά και No Goal. (341) : Έχει τύχη η Ντιζόν. Αστάθμητος παράγοντας ο καιρός (LIVE BETTING) (353) : Παγίδα το ματς. Ίσως αποκτήσει αξία να σκοράρει η Εβιάν (LIVE BETTING) *** Αν έχω να προσθέσω κάτι μέχρι τις 16:00, θα επανέλθω. +++ (335) : Επίσης, έχει τύχη να μην χάσει και η Φίτεσε, παρά τις απουσίες της. Αστάθμητος παράγοντας ο καιρός. <><> Δεν θ' ασχοληθώ με τη Ριντ ούτε στο Live Betting. Με ανησυχεί το γεγονός ότι η Interwetten κρατάει την απόδοση στον άσσο σε ιδιαιτέρως ανταγωνιστικά επίπεδα, ενώ γύρω οι μπουκς την γκρεμίζουν!! Ας έρθει 7-0, δεν ασχολούμαι. ()() Δεν βλέπω τελικά εύκολα διπλό της Φίτεσε. Ίσως ένα ποντάρισμα στο ακριβές σκορ 1-1 στο Live Betting αποδειχθεί η πιο ρεαλιστική και κυνική προσέγγιση του ματς, πάντα βέβαια αναλόγως με τις ενδείξεις (θετικές/αρνητικές) παρακολουθώντας το ματς... ^$^* Και τέλος, δεν θα ασχοληθώ με την ενδεχόμενη overιά στο Κρου-Κρόουλι γιατί δεν με ψήνει η αμυντική προσέγγιση του προπονητή της Κρου. Τους έχω ικανούς, αν βρεθούν πίσω στο σκορ, να παλεύουν για μια τιμητική ήττα αντί να ανοιχτούν, οπότε πάσο για το over κι ας έρθει 7-7.
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. Τελευταία αλλαγή από Kraximus : 17-12-2011 στις 03:35 PM Αιτιολογία: προσθήκη σχολίων |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
|
Τί έγινε στο live betting στην τσέπη μου και στα νεύρα μου:
Έβγαλα λεφτά από το next goal Φράϊμπουργκ. Έχασα από το under 2.5 goals αφού είχε ανοίξει το σκορ η Μίντλεσμπρο. Έβγαλα από Κόλτσεστερ. Έβγαλα από το under 2.5 goals και το να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες όταν προηγήθηκε ο Εργοτέλης. Έχασα από το next NEVER goal της Ντιζόν. Έβγαλα από το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες όταν είχε περάσει το 20λεπτο και το σκορ δεν είχε ανοίξει ακόμη στο Ζερλάν. Έβγαλα από το προκλητικότατο 1.90 στο double chance να μην χάσει η Φίτεσε. Έπαιξα απόδοση και μόνο, γνωρίζοντας τις δυσκολίες του ματς. Μην σας ξεγελάει το 0-1. Μαγική εικόνα ήταν. Η Χεράκλες και καλύτερα έπαιξε και αδικήθηκε σε κάποια σφυρίγματα.
|
|
|
|
|
#28 |
|
Senior Member
|
Γι' αύριο, πέραν των όσων έχω προτείνει στην αντίστοιχη ενότητα, στο Live Betting θα ασχοληθώ με τις προοπτικές, πάντα ανάλογα με τις ενδείξεις (θετικές/αρνητικές) των ματς live, των ακολούθων ομάδων:
Γκενκ, Λέτσε, Μπεσικτάς, Παναιτωλικός, Χέρενφεν, Οσασούνα, Μάλαγα Καλή μας τύχη και υγεία να' χουμε
|
|
|
|
|
#29 |
|
Senior Member
|
Μετά την μελέτη μου είχα απορρίψει Αμβούργο και Πάντοβα (ευτυχώς). Η Σίβασπορ έπαιξε πολύ καλύτερα, είχες απόλυτο δίκιο. Το uptrend της Σίβας συνάντησε το downtrend της Μπουγιούκ. Μαγική εικόνα το 1-1.
|
|
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
|
Κάνοντας έναν απολογισμό στην τσέπη μου τον τελευταίο μήνα και συγκρίνοντας την περίοδο μέσα Νοεμβρίου-μέσα Δεκεμβρίου με την αντίστοιχη μέσα Οκτωβρίου-μέσα Νοεμβρίου διαπίστωσα χαοτικές διαφορές. Στην πρώτη περίοδο κυριολεκτικά δεν ήξερα από πού μου ερχόντουσαν τα λεφτά ενώ στη δεύτερη αν δεν υπήρχαν δύο-τρεις live betting εμπνεύσεις θα μιλούσα για νεκρό διάστημα. Ποιο είναι το περίεργο της υπόθεσης;; Στην πρώτη περίοδο για κάποιους προσωπικούς λόγους με τους οποίους δεν θα ήθελα να σας ζαλίσω είχα επίτηδες χαλάσει τον υπολογιστή μου και γενικά είχα αποκοπεί από το έξω και τους έξω. Μοναδικές πηγές πληροφόρησης κάποια έντυπα και κύριο όπλο στην φαρέτρα μου τα άναρχα αλλά βάσιμα συμπεράσματα μου. Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα δεν είχα αυτοέλεγχο επιτρέποντας στον εαυτό μου να παρασύρεται από τάσεις του συρμού και χωρίς να ακολουθώ την νούμερο 1 στρατηγική μου "stick to the plan". Θα μου πείτε γιατί τα μοιράζομαι αυτά με εσάς και τί μπορεί να σας ενδιαφέρει! Ο λόγος είναι απλός. Να εμπιστεύεστε περισσότερο το ένστικτο σας και την στρατηγική σας (όσοι έχετε στο dna σας το successfull betting) και λιγότερο το info abuse. Εξάλλου δεν υπάρχει μόνο το CAPS ABUSE!
![]() Αναδημοσιεύω μια ωραία εμπειρία που είχα γύρω στις 6 Δεκεμβρίου (παράλληλα κερδίζει πέναλτυ η Μπολουσπορ και ειλικρινά στεναχωριέμαι για αυτήν την απίστευτη τάση που υπάρχει γενικά υπέρ της Ρίζεσπορ-από τί επηρεάζονται οι παίκτες;; Επειδή έχει παίξει κάποτε στην 1η κατηγορία;; Τόση απόγνωση πια; .""Θα σας πω μία ωραία ιστορία που ξετυλίχθηκε χθες το πρωϊ, πολύ πρωϊ. Κάτι με είχε πιάσει και δεν είχα ύπνο. Γενικα αυτή την περίοδο λόγω κάποιων προβλημάτων που προέκυψαν στο τέλος αλλά και με τη λήξη της στρατιωτικής μου θητείας απέχω από τους πάντες και τα πάντα όπως ήταν αυτά μέχρι κάποιο σημείο στη ζωή μου. Να δουλέψω δεν έχω ανάγκη οπότε έχω επιλέξει προσωρινά να δώσω χρόνο στον εαυτό μου να αποφασίσει πώς θα χειριστεί την χάλια ψυχική μου κατάσταση. Και κάπως έτσι μένω και άυπνος κάποιες φορές. Τις τελευταίες εβδομάδες έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο κόσμος του στοιχήματος αλλάζει, οι μπουκ αλλάζουν και όταν λέμε αλλάζουν εννοώ προσαρμόζονται, εξελίσσονται, αυτό είναι κακό για εμάς. Κατ' επέκταση έχω επιλέξει παράλληλα με όλα όσα πάνω κάτω γνωρίζουμε όλοι, να μαθαίνω μυστικά και νέα αθλήματα αλλά όχι με την εγκυκλοπαιδική και στοιχηματική αγωνία μόνο. Μιλάω για εμβάθυνση. Αυτές τις μέρες κάτω στο downunder διενεργείται το World Champions Trophy για εθνικές ομάδες στο χόκεϊ ανδρών. Του χόρτου. Γελάτε ε;; Καλά κάνετε. Και ο μπουκ γελάει με εσάς. Το άθλημα είχα φροντίσει να το μαθαίνω σιγά σιγά μέσα από βίντεο, αγώνες, άρθρα και αναλύσεις φιλοσοφίας και διαφορετικότητας. Παρακολουθούσα λοιπόν και το τουρνουά χωρίς να τζογάρω φυσικά γιατί είμαι μαθητευόμενος μάγος. Διαβάζω για την γκέλα της Γερμανίας στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων με την Κορέα με 3-3 παρ' ότι είχε προηγηθεί με 2-0. Βάσει αυτού του αποτελέσματος η τύχη της για την πρόκριση στο ταμπλό προς το τρόπαιο εξαρτιόταν από την Ολλανδία. Πρώτο καμπανάκι ήχησε στο αυτάκι μου. Γερμανία εξαρτιέται από Ολλανδία. Σα να λέμε Φουρτουνάκηδες-Βροντάκηδες ένα πράγμα. Η Ολλανδία έπαιζε με Νέα Ζηλανδία (ναι καλά διαβάζετε την διοργανώτρια χώρα). Η Ολλανδία αν δεν έχανε έβγαινε πρώτη, η Νέα Ζηλανδία έβγαινε δεύτερη μόνο αν δεν έχανε. Διαβάζω τα ρεπορτάζ, μέχρι και με συγγενείς μου σε Αυστραλία μίλησα, ανένδοτοι οι Ολλανδοί, έδιναν όρκο να παλέψουν για τη νίκη. Καλά λέω εγώ, ποτέ δεν ξέρεις. Αποφασίζω να χαράξω μέθοδο μέγιστης εκμετάλλευσης των όποιων πιθανοτήτων υπήρχαν να μαγειρευτεί κάτι αλλά χωρίς να μου κοστίσει τίποτα. Παίζω Draw No Bet την Ολλανδία (μακράν ανώτερη τεχνικά ομάδα από Νέα Ζηλανδία και αυτό στο hockey μετράει-είναι σαν το μπάσκετ, ο καλύτερος κερδίζει 8 στις 10) με 21 units (σας τα λέω σχηματικά και αναλογικά) σε απόδοση 1.40 και παίζω 11 units στην ισοπαλία σε απόδοση 4.50. Στο περίπου με νίκη της Ολλανδίας είχα επιστροφή και των δύο placed bets και με ισοπαλία profit 34 units. Ξεκινάει ματς, στο ημίχρονο η Ολλανδία προηγείται 2-0 όπως ακριβώς και η Γερμανία πριν από ώρες απέναντι στην Κορέα. Αραχτός εγώ, επαλήθευα τις επιστροφές αλλά με έτρωγε κάτι. Αποφασίζω να λοξοδρομήσω και να ρίξω ένα unit στο ακριβές σκορ 3-3, λάθος μου γιατί ξέφευγα από το πλάνο zero cost. Ένα unit είναι λέω δεν... Η Ολλανδία σκοράρει και τρίτο γκολ. Παράλληλα οι Νεο Ζηλανδοί έπαιζαν κανονικά αντί να αρχίσουν τα μπουνίδια και τα φάουλ για να τους αφήσουν σέκους εν' όψει επόμενης φάσης και να εκδικηθούν για την υπερβολική παραγωγικότητα. Έτσι θα αντιδρούσε έναν Νεο Ζηλανδός, τους ξέρω, έχω ζήσει εκεί ένα διάστημα. Εκεί ρίχνω άλλο ένα unit στο σκορ 3-3. Με σκορ 3-0. Αποδόσεις φαντάζεστε.. Το ματς γίνεται 3-1 και οι Νεο Ζηλανδοί πανηγυρίζουν λες και σήκωναν την κούπα! Σαν να έβαζε γκολ στο '70 η Τουρκία στο Ζάγκρεμπ και να πανηγύριζε ποια πρόκριση; μετά από το 0-3 των Κροατών μέσα στην Τουρκία. Γελοίο ε; Έτσι μου φάνηκε κι εμένα. Φορτώνω 50 units στην ισοπαλία σε απόδοση πάνω από 12. Αποφασίζω να λοξοδρομήσω εντελώς από το πλάνο και να εμπιστευτώ όλα όσα έχω μάθει τα τελευταία 13 χρόνια στα μονοπάτια του στοιχήματος. 3-2. Εκεί φορτώνω όλο το απόθεμα που είχα στην εταιρεία σε αποδόσεις 6 στην ισοπαλία. Αποτέλεσμα;; 3-3. Μέχρι και penalty corner είχαν μαγειρέψει. Πρέπει να ήταν όλοι στο κόλπο. Μέχρι και το κυλικείο του γηπέδου. Ποιος θα τους έλεγε κάτι; Η Γερμανία που κέρδιζε και αυτή και δεν κέρδισε στο τέλος ήθελε να αποκλειστεί;; Shit happens my dear friends from Dortmund.. Σα να ερχόταν το ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 2-3 για να.. ειρωνευτούν το ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:2-3! Στο κόλπο ήταν και οι sport casters που περιέγραφαν το παιχνίδι. Σας το λέω εγγυημένα. Κι αυτό γιατί υπάρχουν εκτός από προσχήματα και εταιρείες στοιχημάτων.. από πίσω. Κάντε τις απατεωνιές σας αλλά μην βουλάξω να πληρώνω εγώ ο μπουκάς! Ακόμη και η τηλεοπτική κάλυψη ήταν προσαρμοσμένη.. στα πλάνα. Εύχομαι από όλη αυτή την ιστορία να καταλάβετε από μία ακόμα αφορμή (γιατί είμαι σίγουρος ότι και ο Billaras σας έχει εκπαιδεύσει αναλόγως) ότι το σημαντικότερο πλεονέκτημα του παίκτη στοιχήματος είναι ότι ο ίδιος μπορεί να επιλέξει με ποια γκόμενα θα κοιμηθεί και αν θα κοιμηθεί. Ο μπουκ είναι υποχρεωμένος όμως να σας τις παρουσιάσει όλες.. Εν' ολίγοις στη ζωή μου (28 χρονών νιάνιαρο είμαι ακόμα) έχω βγάλει περισσότερα λεφτά από ομάδες τύπου Κρου που παίζουν σε έδρες φαβόρας τύπου Τσέλτεναμ σε ημέρα Champions League που ανταγωνιζόταν σε τζίρο Μπαρτσελόνες και Μιλάνες! Και σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις δεν διαβάζεις καν τα αγωνιστικά νέα. Ρίχνει τυφλά DNB και περιμένεις το deja vu.""
|
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θέματος | |
| Επιλογές Εμφάνισης | |
|
|