![]() |
|
|||||||
| Betviews Home | Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Λίστα Μελών | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
|
LinkBack | Εργαλεία Θέματος | Επιλογές Εμφάνισης |
|
|
#1 |
|
Administrator
Ημερ. Εγγραφής: Mar 2010
|
Μπορεί να ήμασταν πολύ χαλαροί τους τελευταίους μήνες, η κατάσταση όμως έχει ξεφύγει. Η συγκεκριμένη περιοχή του φόρουμ έχει συγκεκριμένους κανόνες, οι οποίοι γράφηκαν για να τηρούνται. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να γράφει εδώ. Όποιος όμως θέλει να γράψει, είναι εκ των πραγματών υποχρεωμένος να τους ακολουθεί. Κάντε λοιπόν έναν κόπο να διαβάσετε τους κανόνες που υπάρχουν αναρτημένοι σε sticky post για να αποφύγουμε εκ νέου διαγραφές αναρτήσεων. Αν θέλετε να αναρτάτε προτάσεις τύπου "Σουηδία σήμερα" και "Γερμανία το βράδυ", υπάρχουν τα αντίστοιχα μέρη στο φόρουμ που αναφέρονται στα πρωταθλήματα αυτών των χωρών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση... Betviews team
|
|
|
#2 | |
|
Banned
|
Παράθεση:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Administrator
|
Παράθεση:
Από μια γρήγορη ματιά που έριξα στα ποστάκια σας, ο beto11 ο οποίος είναι από τους παλιότερους εδώ μέσα όσο και στο παλιό betonet και ουδέποτε έχει δώσει τέτοια δείγματα αντιπαράθεσης - μπορεί να είχε πάντα έναν ιδιόρρυθμο τρόπο να εκφράζεται, εντούτοις πάντοτε κρατούσε επίπεδο - έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις. Το αν τις δέχθηκες ή όχι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Μεγάλα παιδιά είστε βρείτε τρόπο να λύσετε την όποια παρεξήγηση. Όχι εις βάρος του φόρουμ όμως. Τα ποστάκια σου στα έσβησα - όχι οριστικά, υπάρχουν ακόμη και μπορούν να μεταφερθούν όλα όταν αποφασίσεις να ακολουθήσεις τους κανόνες αυτού του φόρουμ, απλά προς το παρόν δεν φαίνονται - επειδή είχαν καταστρατηγήσει κάθε δεοντολογία και κάθε κανόνα αυτού του φόρουμ. Και για τον ίδιο λόγο έσβησα και το "apateonas bet" (μετέφερα το Pick σου στο saimon). Διάβασε σε παρακαλώ τους κανόνες και μετά κάνε τις αναρτήσεις σου. Επιπρόσθετα, η διαφήμιση άλλων site μέσα από αυτό το φόρουμ απαγορεύεται, εφόσον δεν υπάρχει σε αυτά αντίστοιχη αναφορά στο betviews. Θα σε παρακαλέσω λοιπόν είτε να σβήσεις από την υπογραφή σου τα δύο site (blog και site) είτε να συμπεριλάβεις σε αυτά κάποιο link του betviews. Διαφορετικά και με σύμφωνη γνώμη και των υπολοίπων διαχειριστών του betviews θα γίνει παρέμβαση στην υπογραφή σου από κάποιον εκ των διαχειριστών. Τέλος, θα παρακαλέσω να ρίξεις τους τόνους, γιατί στην τελική εδώ μέσα δεν υπάρχει κανείς που να έχει όρεξη για αντιπαραθέσεις. Δώσαμε μεγάλο αγώνα και περάσαμε όλοι μας ατελείωτες ώρες μπροστά στα πληκτρολόγια για να "καθαρίσει" αυτό το φόρουμ από όλα εκείνα τα ταραχοποιά στοιχεία που είχαν στόχο τη γκρίνια και την αναστάτωση. Και δεν πρόκειται επουδενί να επιτραπεί σε κανέναν να ξυπνήσει φαντάσματα του παρελθόντος. Εάν λοιπόν έχεις σκοπό να αποτελέσεις μέλος της παρέας - και το εννοώ με όλη τη σημασία της λέξης - αυτού του φόρουμ, είσαι απόλυτα ευπρόσδεκτος. Σε διαφορετική περίπτωση φίλε μου, θα έχουμε πρόβλημα... Μίλτος
|
|
|
|
#4 | |
|
Banned
|
Παράθεση:
saimon.... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
το μήνυμα μου δεν είχε σκοπό να θίξει κανένα, το διευκρίνισα άλλωστε
όλοι εδώ μέσα είμαστε μια ''παρέα'' μια ωραία ''παρέα'' δεν θέλω να έχω αντιπαράθεση με κανένα για τίποτα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
μαλιστα...εσυ γραφοντας απατεωνας σε εναν που ουτε καν τον γνωριζεις και μετα λες δεν θελωντιπαραθεσεις με κανεναν.....μπορεις να μου εξηγησεις γιατι με ειπες απατεωνα απο την στιγμη που πρωτον δεν εχω κανει απατεωνια σε εσενα και δευτερον σε κανεναν αλλον εδω μεσα στο φορουμ?Και αν στο εγραφα εσενα καποιος αλλος πως θα αντιδρουσες?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
Ημερ. Εγγραφής: Apr 2011
|
Μην μου εκνευρίζεσαι ΝΑΣΟ και χαλάσουν τα over
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
ΦΙΛΕ SAIMON ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ !!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ !!! ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ !!! ΑΠΛΑ ΚΙ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΒΕΤΟ ΙΣΩΣ ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΠΕ !! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΕ ΘΙΞΕΙ !! ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ !!! ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΚ !! ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ !! ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !! ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΗΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ !!!!
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
|
συμφωνω φιλε μου,ο στοχος για ολους μας ειναι ιδιος...και εγω οπως βλεπεις 2 εβδομαδες ασχολουμε μονο με τα στοιχηματα μου και τιποτα αλλο....εγω ειπα τι με πειραξε,οτι με ειπε απατεωνα χωρις καμια αιτιολογια και χωρις αποδειξη....εγω δεν εθιξα κανεναν,εγω απλως ταστοιχηματα μου βαζω και τιποτα αλλο....
|
|
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θέματος | |
| Επιλογές Εμφάνισης | |
|
|