![]() |
|
|||||||
| Betviews Home | Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Λίστα Μελών | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
|
LinkBack | Εργαλεία Θέματος | Επιλογές Εμφάνισης |
|
|
#11 |
|
Senior Member
Ημερ. Εγγραφής: Nov 2011
|
07/02/2012
≈ 10:15 Τέννις WTA Pattaya V. King vs H. Watson Pick : King to win 2-0 (sets) @ 1.90 (Bet365) 2 - 0 PICK WON μονό (10 μονάδες) ![]()
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. Τελευταία αλλαγή από Kraximus : 07-02-2012 στις 06:14 PM |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Senior Member
|
Παράθεση:
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
αλάνθαστο το κανάτι και στους δύο αγώνες του τέννις, καλά πάμε
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
08/02/2012
≈ 13:15 Τέννις Open Gaz De France (WTA Paris) Roberta Vinci vs Simona Halep Pick : R. Vinci to win @ 1.50 (Expekt) 2 - 0 08/02/2012 21:30 Ποδόσφαιρο Βέλγιο Κύπελλο Kortrijk vs RAEC Mons Pick : Kortrijk to win @ 1.80 (Expekt) 2 - 2 γελοίο αυτογκόλ το 2ο γκολ της Μονς και απίστευτα χαμένα τετ-α-τετς της Κόρτραϊκ στα τελευταία λεπτά 08/02/2012 23:45 Ποδόσφαιρο Copa Libertadores Φάση Ομίλων Unión Española vs Junior Pick : Unión Española to win @ 1.70 (Expekt) 2 - 0 τριάδα (2,6 μονάδες) PICK LOST η γκίνια συνεχίζεται αλλά δεν μασάω, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, εξ' ού και οι μηδαμινές απώλειες στην κάβα
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. Τελευταία αλλαγή από Kraximus : 09-02-2012 στις 12:46 AM |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
09/02/2012
21:30 Βόλλεϋ γυναικών Champions League Scavolini Pesaro vs Volley Bergamo Pick : Bergamo to win @ 2.05 (Expekt) 1 - 3 μονό (20,1 μονάδες) PICK WON
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. Τελευταία αλλαγή από Kraximus : 09-02-2012 στις 10:22 PM |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
ο "μαθηματικός" μετράει 7-8 κατά, ο λογιστάκος ή αλλιώς άμπαλος flat bettor σε μονά πονταρίσματα (σαν τον anti-bet δηλαδή) μετράει -7.5% στην τσέπη του, ο "αστρονόμος" μετράει τη γκίνια με 2 αυτογκόλς και 2 νίκες στην παράταση, ο Σουριναμέζος λέει ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ και βλέπει παρ' όλα αυτά την κάβα μπετό!!!
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
12/02/2012
15:00 Ποδόσφαιρο Ελλάδα Super League Ατρόμητος vs Κέρκυρα Pick : Atromitos @ 1.78 (Pinnacle) 3 - 1 12/02/2012 19:30 Ποδόσφαιρο Ελλάδα Super League Παναθηναϊκός vs Ξάνθη Pick : Panathinaikos (-1) @ 2.03 (Pinnacle) 3 - 0 δυάδα (131,21 μονάδες) PICK WON ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 11/02/2012 17:00 Ποδόσφαιρο Αγγλία Premier League Bolton vs Wigan Pick : Bolton @ 2.00 (Bet365) 1 - 2 11/02/2012 17:00 Ποδόσφαιρο Αγγλία League One Chesterfield vs Charlton Pick : goal-goal @ 1.83 (Bet365) ΑΝΑΒΟΛΗ δυάδα (20 μονάδες) PICK LOST
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. Τελευταία αλλαγή από Kraximus : 13-02-2012 στις 03:12 AM |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
Καλή επιτυχία σε ό,τι παίξεις scorer όπως και στα υπόλοιπα μέλη του betviews. Αυτό το σ/κ και ιδίως η Κυριακή είναι άλλη μία σημαντική μέρα για την Ελλάδα σε πιο σημαντικούς τομείς από το στοίχημα. Η σιωπή και η ανοχή σε γελοίους με μηδενική προσφορά σε ο,τιδήποτε οδήγησε αυτή τη χώρα σε αυτή την κατάντια από τους πιο ασήμαντους τομείς, όπως η "συναδελφική" δεοντολογία ενός forum, στους πιο σημαντικούς όπως το μέλλον γεννεών μίας πατρίδας.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
Ίσως πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί "έτρεξα" να σας προτείνω από Παρασκευή ξημερώματα Ατρόμητο χωρίς Μήτρογλου και ΠΑΟ με handicap κιόλας χωρίς Λέτο και Κουίνσι. Από πότε έχει να σκοράρει ο Ατρόμητος 3 γκολ;; Από πότε έχει να σκοράρει ο ΠΑΟ 3 γκολ;; Σκεφτείτε λίγο. Αν το στοίχημα βασιζόταν στα ρεπορτάζ "καριέρα" σε πετυχημένες προτάσεις θα έκαναν μόνο οι αθλητικοί δημοσιογράφοι. Αντίθετα κατ' εμέ οι αθλητικοί δημοσιογράφοι (εκτός φωτεινών εξαιρέσεων) έχουν καταντήσει ο καρκίνος του στοιχήματος και της τσέπης των μέσων παικτών. Μερικοί εξ' αυτών κονομάνε από τα πρόβατα που τους ακολουθούν με "χριστουγεννιάτικα δέντρα" δεκάδων διαφημίσεων books στα sites τους (το betviews παρ' ότι θα μπορούσε να γίνει καραγκιόζης σαν και αυτούς, δεν έγινε κι αυτό τιμά τα παιδιά που το ξεκίνησαν είτε τα εκτιμώ είτε όχι). Εν αντιθέσει με άλλους δίνω πραγματικές αποδόσεις σε real time χωρίς να "πειράζω" την κάβα. Υπάρχουν αρκετοί ανεύθυνοι εκεί έξω για την τσέπη σας. Πρόσφατα ένα ευρέως γνωστό blog (δεν θα το αναφέρω για να μην το ξεφτιλίσω) σε ανάλυση γύρω από μία αποτυχημένη πρόταση τέννις (η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα-δεν κατακρίνω) έγραφε ότι μία τεννίστρια είναι από Ταϋλανδη και θα έχει την υποστήριξη όλων των συμπατριωτών της. Η τεννίστρια ήταν από κινεζική Ταϊπέη. Επίσης έγραφε ότι η αντίπαλος παραδοσιακά υποτιμά τις αντιπάλους της και πρότεινε τα 3 σετς. Η Hantuchova σε δύο συμμετοχές της στην Ταϋλάνδη και μέχρι τον χθεσινό τελικό με την Kirilenko, δηλαδή μετά από περίπου 9 αγώνες δεν είχε αφήσει ούτε ένα σετ με πολύ χειρότερες αντιπάλους ή καλύτερες αντιπάλους. Το να είναι ανεύθυνος κάποιος απέναντι στην τσέπη του είναι δικαίωμα του κατ' εμέ, το να είναι ανεύθυνος απέναντι στην τσέπη αναγνωστών και χρηστών κατ' εμέ είναι έγκλημα αδέλφια. Για λόγους που έγραψα σε ανάρτηση μέσα στο σ/κ σε ενότητα του τέννις δεν θα συνεχίσω να ασχολούμαι με την εδώ στήλη των καβο-προτάσεων. Αυτή ήταν μια απόφαση μου ανεξάρτητη από το θετικότατο πρόσημο της κάβας που ήταν προεξοφλημένο κατ' εμέ με την δυάδα των 131, 21 μονάδων. Σε μία εβδομάδα χωρίς ρέντα η κάβα σημείωσε +2,7%. Μιλάω για κάβα, προσέξτε. Το ποσοστό φαίνεται μικρό αλλά επαναλαμβάνω, μιλάω για ποσοστό σχετικά με την κάβα. Όπως είπα και πριν δύο μέρες από εδώ και πέρα θα συνεχίσω να είμαι χρήσιμος, όπως μπορώ, μέσα από τις ανάλογες θεματικές ενότητες, χωρίς καμία παρουσία εδώ και στην κεντρική σελίδα. Εξάλλου, στην κάβα και στις προτάσεις δεν πέρασα καμία από τις 4 (στις 5) πετυχημένες προτάσεις tennis (του βόλλεϋ την αποκλείω γιατί τριάδα δεν θα έβρισκα..) γιατί είχα ήδη αποφασίσει το "κλείσιμο" της. Αν περιμένετε τους άμπαλους και συνολικά ανειλικρινείς απέναντι στην τσέπη σας αθλητικούς δημοσιογράφους, θα καταστραφείτε. Εμπιστευτείτε τους εαυτούς σας και όσους κρίνετε ότι δεν έχουν "αφεντικά". Αν με ρωτούσατε ποια αποτελέσματα θεωρώ "καθρέφτη" του στοιχήματος και των πραγματικών μονοπατιών που πρέπει να ακολουθούμε στο καραούλι που πρέπει να στήνουμε, απο χθες είναι η ελληνική δυάδα που πρότεινα και από άλλα σημεία το διπλό της Σαραγόσα στην Εσπανιόλ και το Χ2 των Αετών στην Τσβόλε. Για τα δεύτερα κότσια δεν έχω. Τα έβλεπα αλλά δεν τα έπαιξα γιατί είμαι χέστης όπως πάντα. Για τα πρώτα βγάζω άκρη συχνά. Σταδιακά "αποχωρώ" από το ποδόσφαιρο στοιχηματικά στο οποίο απλά θα στήνω καραούλι για σημαντικές προτάσεις και θα αφιερώνω δίφραγκα σε εμπνεύσεις αφού δεν με θεωρώ αρκετά καλό (σκληρή αυτοκριτική παρά τα θετικότατα ποσοστά μου, αλλά έτσι είμαι και έτσι γουστάρω να φέρομαι στον εαυτό μου). Όπως κάνω εδώ και τρεις μήνες, θα συνεχίσω να προσπαθώ να είμαι χρήσιμος και υπεύθυνος απέναντι στην τσέπη σας και εύχομαι να ξανασκεφτείτε τα καραγκιοζάκια που χάρη στις δικές σας επισκέψεις έχουν "κοινό" και κονομάνε. Δεν αμφιβάλλω πλέον ότι κάποιοι με εκνευριστική αναφορά σε trading... σταδιακά παρασύρουν κόσμο σε betfair. Ίσως είναι η δουλειά τους.. ποιος ξέρει.. Χαίρομαι που τέτοια καραγκιοζιλίκια στο betviews δεν υπάρχουν. Ξέρω ότι αρκετοί με αντιπαθούν αλλά η απάντηση μου σε αυτούς είναι η χρησιμότητα μου απέναντι σε αναγνώστες και επισκέπτες στα νούμερα μου (μαθηματικά, λογιστικά, αστρονομικά και καβ..ιστικά). Ένα λιθαράκι χρησιμότητας να προσθέτουμε ο καθένας, φανταστείτε τί δεξαμενή "αξιόπιστων" σημείων με ελπίδες δημιουργείται. Το θέμα δεν είναι να περνάνε όλα, αλλά να αυξάνονται οι πιθανότητες να περάσει μια δυάδα, μία τριάδα, μία τετράδα. Καλή σας μέρα, πάω να κάνω τον καφέ μου και μετά να ρίξω μια ματιά σε tennis μπας και υπάρχει κάτι αξιόλογο.
|
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θέματος | |
| Επιλογές Εμφάνισης | |
|
|