![]() |
|
|||||||
| Betviews Home | Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Λίστα Μελών | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
|
|
LinkBack | Εργαλεία Θέματος | Επιλογές Εμφάνισης |
|
|
#1 |
|
Senior Member
Ημερ. Εγγραφής: Nov 2011
|
26/11/2011
17:00 English League 1 ΚΑΡΛΑΪΛ vs ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ Pick : ΚΑΡΛΑΪΛ @ 2.18 1 - 0 PICK WON
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. Τελευταία αλλαγή από Kraximus : 26-11-2011 στις 06:08 PM |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
26/11/2011
17:00 Scottish Division 2 ΕΡΝΤΡΙ ΓΙΟΥΝ. vs ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ Pick : Double Chance for ΕΡΝΤΡΙ ΓΙΟΥΝ. @ 1.72 3 - 3 PICK WON
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. Τελευταία αλλαγή από Kraximus : 26-11-2011 στις 06:08 PM |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
26/11/2011
18:00 Danish SAS-Ligaen ΟΝΤΕΝΣΕ vs ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ Pick : ΟΝΤΕΝΣΕ @ 2.25 2 - 3 PICK LOST *** Ζητώ συγγνώμη που βιάστηκα να το ποστάρω σαν επίσημη πρόταση. Στο forum είχα διατυπώσει κάποιες ανησυχίες μου ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού παρακολουθώντας κάποιες περίεργες τάσεις στον προσανατολισμό των διαδικτυακών πονταρισμάτων. Ο λόγος που αισθάνομαι άσχημα είναι γιατί εν τέλει το αφαίρεσα από τα δικά μου δυνατά πονταρίσματα και μπορεί να κρέμασα κάποιους που δεν παρακολουθούσαν το σκανδιναβικό topic και τις τελευταίες επιφυλάξεις μου. --- Τα βασικά και δυνατά μου πονταρίσματα για σήμερα (κατόπιν της τελευταίας σήτας) τα έχω γράψει σε σχόλιο ανάρτησης μου στο typepad blog μου. Ήταν η Καρλάϊλ, η Έρντρι Γιουν. στο <Χ1> και το goal-goal στο Ντα Λουζ. p.s. : Για την ιστορία το 1-2 της Μίντιλαντ έγινε με αυτογκόλ της τραγικής για μια ακόμη φορά σε ντέρμπυ άμυνας της Οντένσε.
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. Τελευταία αλλαγή από Kraximus : 26-11-2011 στις 06:57 PM |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
26/11/2011
22:15 Portuguese Super Liga ΜΠΕΝΦΙΚΑ vs ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. Pick : Goal-Goal @ 1.65 1 - 0 PICK LOST *** Όποιος είδε το ματς θα καταλάβει γιατί είμαι σκασμένος
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. Τελευταία αλλαγή από Kraximus : 26-11-2011 στις 11:11 PM |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
27/11/2011
14:00 Greece Football League ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ vs ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ Pick : ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ @ 1.80 2 - 0 PICK WON p.s. : Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, και τα δύο από Τσοκάνη!
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. Τελευταία αλλαγή από Kraximus : 27-11-2011 στις 02:58 PM |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
27/11/2011
19:00 Norwegian Tippeligaen ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ vs ΜΠΡΑΝ Pick : ΜΠΡΑΝ @ 2.73 3 - 1 PICK LOST *** αίμα.. i know.. προφανώς αγνόησα ότι θα @@μιόταν ο Δίας για να βγει Ευρώπη η Ρόζε..
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. Τελευταία αλλαγή από Kraximus : 27-11-2011 στις 09:48 PM |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
27/11/2011
13:00 Spanish La Liga Primera Μπέτις vs Σοσιεδάδ Pick : Μπέτις @ 1.95 2 - 3 PICK LOST *** Κακή επιλογή από πλευράς μου. Παρασύρθηκα από τις απουσίες των φιλοξενούμενων, την αποπροσανατολισμένη τάση στο διαδίκτυο και πρότεινα ένα bet του λαού. Τέσπα.
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. Τελευταία αλλαγή από Kraximus : 27-11-2011 στις 02:54 PM |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
27/11/2011
13:00 Spanish Segunda Χέρκουλες vs Έλτσε Pick : Under 2,5 goals @ 1.71 1 - 2 PICK LOST *** Φιλικό το περίμενα, μπήκε και γκολ στο '17 οπότε αντίο ζωή. Η απόδοση προκαλούσε όμως.
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. Τελευταία αλλαγή από Kraximus : 27-11-2011 στις 02:56 PM |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
27/11/2011
16:00 Italian Serie A Κάλιαρι vs Μπολόνια Pick : Κάλιαρι @ 1.90 1 - 1 PICK LOST *** Φλύαρη η Κάλιαρι, δεν μπορεί να παραπονιέται που δεν σφυρίχτηκε το πεντακάθαρο πέναλτυ σε χέρι αμυντικού της Μπολόνια που δεν την έβαλε μπροστά στο σκορ. Δεν της έφταιγε αυτό. Όταν τα περιμένεις όλα από έναν μαύρο (κυριολεκτικά και μεταφορικά) αυτά παθαίνεις.
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. Τελευταία αλλαγή από Kraximus : 27-11-2011 στις 04:54 PM |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
27/11/2011
19:30 Greek Super League Ξάνθη vs Ατρόμητος Pick : Ισοπαλία @ 3.18 3 - 0 PICK LOST *** παρά τρίχα...
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. Τελευταία αλλαγή από Kraximus : 27-11-2011 στις 09:44 PM |
|
|
|
![]() |
|
| Εργαλεία Θέματος | |
| Επιλογές Εμφάνισης | |
|
|