![]() |
| Betviews Home | Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Λίστα Μελών | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
|
LinkBack | Εργαλεία Θέματος | Επιλογές Εμφάνισης |
|
|
#31 |
|
Senior Member
Ημερ. Εγγραφής: Mar 2010
|
δεν θέλω να καταντήσω γραφικός με τα (ίσως) στημένα αλλά νοιώθω την υποχρέωση όταν μου αναφέρουν κάτι τέτοιο να το γράψω στο forum με την προϋπόθεση...ότι αυτός που μου το ψιθύρισε να έχει βάλει τον οβολό του στο υποτιθέμενο στημένο σε αυτή την περίπτωση οβολός είναι 500 € και αναφέρεται στο Ολυμπιακός Βόλου - Πανσερραϊκός ΟVER .επαναλαμβάνω ότι ΔΕΝ έχω κανένα απόλυτος στοιχειό ΔΕΝ έχω τίποτα άλλο από μια αναφορά ότι έμαθε από ένα κολλητό παίχτη μια έκτον 2 ομάδων (δεν είναι σωστό να αναφέρω ποιας και δεν νομίζω να έχει σημασία) ότι ο αγώνας είναι στημένο over τίποτα άλλο!!!!! κρίμα που δεν είναι ο πιερικος να μας βοηθήσει παίχτηκα αν το 2,20 που δίνεται στο over αξίζει....
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Senior Member
|
ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΟΒΕΡ
3-0
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Senior Member
|
axileas mpeos me laptop sthn kerkida!!!!
barage to ober karga geronta!!!!!! oxi paizoyme!!! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Senior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Senior Member
|
Πιστεύω θα πέσουν κορμιά σήμερα στην Νέα Σμύρνη αν έχουμε ένα Γκολ στο ημίχρονο πιστεύω θα ανοιχτούν οι ομάδες και το over του 2,50 έχει ελπίδες επαλήθευσης . H προϊστορία έχει σκορ και over στα μεταξύ τους, αλλά και η φόρμα τον τελευταίων αγώνων επίσης.
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Senior Member
|
3-3 από της λίγες φορές που ένας αγώνας έρχεται όπως ακριβώς τον φανταζόμουν.
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Senior Member
|
Μάντσεστερ Σίτι-Ντιναμό Κιέβου πιστεύω στο over 2.5 καθώς και η γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν σκορ ανατροπής του πρώτου αγώνα (2-0) και η Ντιναμό είναι ομάδα που μπορεί να χτυπήσει στην αντεπίθεσή.φοβάμαι μόνο τον αμυντικογενεί Μαντσίνι....το 1.80 είναι όριακα αποδεκτό.
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Senior Member
|
Αναγέννηση Καρδίτσας-Δόξα Δράμας 1 (2.14) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 2-1
Αν μπορούσε και ο πιερικός να επιβεβαίωσει τις καλές σχέσεις των 2 ομάδων θα το έπαιζα με μεγαλύτερη θέρμη αλλά και έτσι καλα είναι.. Τελευταία αλλαγή από bungee : 18-05-2011 στις 10:55 AM |
|
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θέματος | |
| Επιλογές Εμφάνισης | |
|
|