Betviews Forums  

Πήγαινε πίσω   Betviews Forums > ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ > ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Απάντηση

LinkBack Εργαλεία Θέματος Επιλογές Εμφάνισης
παλιό 18-10-2011, 02:24 PM   #1
Member

betviewer21 Avatar

Ημερ. Εγγραφής: Oct 2010
Προκαθοριμένο Όνειρό του η Ferrari

Ο οδηγός της Sauber, Σέρχιο Πέρεζ, έχει βάλει σκοπό της ζωής του να πάει στη Ferrari και να γίνει ο teammate του Φερνάντο Αλόνσο, του οποίου το ενδεχόμενο να κερδίσει στο Grand Prix της Ινδίας προσφέρεται σε απόδοση 8,00 από την bet365.

Ήδη, ο νεαρός οδηγός έχει κάνει δοκιμές με εφεδρικό μονοθέσιο της ιταλικής ομάδας και τα πήγε περίφημα.

Δεσμεύεται, βέβαια, με συμβόλαιο ενός έτους ακόμη με τη Sauber και έτσι το όποιο ενδεχόμενο συνεργασίας με το κόκκινο μονοθέσιο αφορά το πρωτάθλημα του 2013.

Άλλωστε, στη "σκουντερία" φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν στον Μάσα μία ακόμη ευκαιρία, ελπίζοντας να ξαναγίνει αυτός που ήταν πριν τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Έτσι κι αλλιώς, προτού πάρουν οποιαδήποτε απόφαση, θα χρειαστεί να τεστάρουν ξανά και ξανά τις οδηγικές ικανότητες του Πέρεζ, του οποίου το ενδεχόμενο να κερδίσει στο Grand Prix της Ινδίας προσφέρεται στο 1251,00 από την bet365.

"Ο στόχος μου είναι να γίνω Παγκόσμιος Πρωταθλητής με μια ομάδα η οποία θα μου επιτρέψει να επιτύχω το στόχο μου, όπως η Ferrari", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μεξικανός που ολοκληρώνει φέτος την πρώτη του σεζόν στη Formula 1.
betviewer21 είναι εκτός σύνδεσης   Απάντηση με Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θέματος
Επιλογές Εμφάνισης

Κανόνες αποστολής μηνύματος
Δεν Μπορείτε να δημιουργήσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε attachments
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

BB code είναι Ανοιχτό
Τα Smilies είναι Ανοιχτό
[IMG] κώδικας είναι Ανοιχτό
Ο κώδικας HTML Ανοιχτό
Trackbacks are Ανοιχτό
Pingbacks are Ανοιχτό
Refbacks are Ανοιχτό

Οι ώρες είναι Ελλάδος. Η ώρα τώρα είναι 12:57 AM.