![]() |
|
|||||||
| Betviews Home | Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Λίστα Μελών | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
|
LinkBack | Εργαλεία Θέματος | Επιλογές Εμφάνισης |
|
|
#1 |
|
Senior Member
Ημερ. Εγγραφής: Nov 2011
|
Χτυπήστε αλύπητα το να νικήσει η Βολερό την Πρόστεχοφ με δύο σετς διαφορά τουλάχιστον (δηλαδή να καλύψει το handicap -1.5 στα sets). Περιμένετε το live betting και μόλις βγάλουν το λουλουδάκι σε 1.75-1.85 απόδοση βαρέστε του.. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο. Μπορώ να γράψω 600 λέξεις για αυτό το παιχνίδι. Προτιμώ όμως να μετρήσω τα λεφτά παρά τις λέξεις.
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Στο σημείο που οι Τσέχες είχαν προηγηθεί με 3-4 η κακομοίρα η Bet365 έβγαλε το handicap (-1.5) στο 1.75. Θα πληρώνει μέχρι να ξημερώσει...
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Τελικό
Βολερό-Πρόστεχοφ : 3-0 (25-21, 25-21, 25-20) Γιατί το στοίχημα δεν είναι μόνο μπαρμπούτι με νούμερα κι εμπνεύσεις αλλά κυρίως τέχνη με @@ και προτάσεις.. Υ.Γ.(1): Στους σχολιαστές (στο επάγγελμα) εύχομαι καλοφάγωτα αν και δυστυχώς η κακομοιριά τους περισσότερο θα τους έκανε θεατές και παρακαλητές του να μην έρθει το.. σίγουρο, παρά παίκτες. Γιατί στο στοίχημα υπάρχουν..και σίγουρα αλλά σπάνια.. Απλά οι εργάτες των μπουκάδων έχουν άλλο αφεντικό και ο κοσμάκης μένει στην απέξω.. Υ.Γ..(2): Εγώ το έπαιξα και ακριβές σκορ αλλά άντε εδώ μέσα να γράφω ένα κατεβατό για να σας πείσω ότι δεν έχω δει όνειρο. Όποιος είδε το ματς κατάλαβε, κυρίως τη διαιτησία στα τέλη του 2ου σετ, όταν οι Τσέχες αποκτούσαν σοβαρές πιθανότητες διεκδίκησης του σετ και λίγο πριν τα μέσα του 3ου, όταν οι Τσέχες είχαν ξεφύγει με 5 πόντους διαφορά..
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
Ημερ. Εγγραφής: Mar 2010
|
Συγχαρητήρια !!! Ωραία πρόβλεψη .
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Βρε άσ'τα συγχαρίκια, πες μου το πρόλαβες, το έπαιξες;; Εμένα αυτό με νοιάζει. Να κονόμησες εσύ και όσοι το είδαν.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
Ημερ. Εγγραφής: Mar 2010
|
Είχα παίξει μόνο το 3-0 και 3-1.
Μια χαρά ! |