![]() |
|
|||||||
| Betviews Home | Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Λίστα Μελών | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
|
LinkBack | Εργαλεία Θέματος | Επιλογές Εμφάνισης |
|
|
#1 |
|
Senior Member
Ημερ. Εγγραφής: Mar 2010
|
Καλημέρα
Πολύ ησυχία έπεσε. Bald που χάθηκες; Ήθελα να τα γράψω από το πρωϊ αλλά δυστυχώς αν χτυπάνε τα τηλέφωνα στη δουλειά, περνάει η ώρα. Δύο ματσάκια είχα σημειώσει για σήμερα - μόλις ξεκίνησαν και τα δύο. Το πρώτο είναι ο Nishikori με τον Ferrer... έχω ήδη φορτώσει τον Ιάπωνα να πάρει ένα σετ και λιγότερα στο να κερδίσει... Το δεύτερο είναι ο Dimitrov με τον Tsonga.... ο Βούλγαρος παίζει εξαιρετικά - αν ωριμάσει λίγο μέσα από το παιχνίδι και μαζέψει λίγο εμπειρία θα είναι σύντομα στο top 10.... Οι αποδόσεις του Tsonga είναι πολύ χαμηλές... έχω φορτώσει τον Dimitrov να πάρει ένα σετ και κάτι ψιλα στη νίκη του PS.. 2-1 με break ο Nishikori στο πρώτο... μάλλον άργησα λίγο να τα ανεβάσω |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Άπατα πήγαν και τα δύο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Καλησπέρα Ντινο.....
Έχω μπλέξει... με την καλη εννοια.... με την δουλεια..... βγηκε και ο νομος για τα αυθαιρετα.... σχεδον δεν κοιμαμαι.. Ελπιζω - να βρω χρονο να ασχοληθω σε καμια δεκαρια μερες... Χαιρετισμους σε ολα τα παιδια
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
... gia xara ...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Καλό κουράγιο...
Ρίχτε μια ματιά στον Nalbadian με τον Murray...μόλις ξεκίνησε Δε βλέπω γιατί φαβορί ο Murray... είναι μεν σε καλή κατάσταση αλλά προέρχεται από συνεχόμενα παιχνίδια (7ο παιχνίδι σε 11 μέρες) ενώ ο Nalbadian έχει ανέβει και παίζει καταπληκτικά ώρες-ώρες... το θέμα είναι να μην αρχίσει τις π@π@ρ1ες του... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
|
Καλή δύναμη.
|