![]() |
|
|||||||
| Betviews Home | Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Λίστα Μελών | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
|
LinkBack | Εργαλεία Θέματος | Επιλογές Εμφάνισης |
|
|
#1 |
|
Senior Member
Ημερ. Εγγραφής: Nov 2011
|
Victoria Azarenka(BLR)[3] vs. Maria Sharapova(RUS)[4]
Σε κάθε τελικό κάθε πρόβλεψη είναι επίφοβη. Παρ' όλα αυτά θα πάω με αυτήν που έχει την μεγαλύτερη εμπειρία και το θέλει περισσότερο. Ιδίως όταν τη βρίσκω σε απόδοση 2.20 στην bet365, γίνεται αυτομάτως και value. Sharapova for Grand Slammer!
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
Ημερ. Εγγραφής: Nov 2011
|
Πρέπει να μην έχω παρακολουθήσει χειρότερο και απρεπέστερο attitude φιναλίστ σε τελικό Grand Slam από αυτό της Αζαρένκα. Όποιος παρακολούθησε, μάλλον καταλαβαίνει τί εννοώ. Ειρωνεία σύννεφο κ.λ.π. Συγχαρητήρια Αζαρένκα, σε πήγαινα αρκετά μέχρι σήμερα. Κρίμα που δεν θα μοιάσεις ποτέ στις πραγματικά μεγάλες τεννίστριες. Ούτε η Κλάϊστερς δεν υπήρξε τόσο αλλαζόνας στην καριέρα της, που ήταν και κωλοχαρακτήρας με όσα τραβούσε με τη Βελγίδα κοντοπύθαρη.
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
Ημερ. Εγγραφής: Jan 2012
|
Κι εγω ξενέρωσα απιστευτα με τη συμπεριφορα της...Σοβαρα δεν μου την έχει σπάσει ποτε καμία τοσο πολύ σε αγώνα...Αυτό που λες, χειρότερη ακόμα κι απτην Κλάιστερς...Δεν θα κερδίσει ποτε σεβασμό έτσι...τον δικό μου τουλάχιστον όχι!wish u the worst
|
|
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θέματος | |
| Επιλογές Εμφάνισης | |
|
|