Betviews Forums  

Πήγαινε πίσω   Betviews Forums > ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ > TENNIS

Like Tree5Likes

Απάντηση

LinkBack Εργαλεία Θέματος Επιλογές Εμφάνισης
παλιό 13-01-2012, 05:47 AM   #1
Senior Member

Kraximus Avatar

Ημερ. Εγγραφής: Nov 2011
Προκαθοριμένο 2012 Australian Open (16-29/01)

Εδώ θα μπορούμε να συζητάμε γι' αυτό το μεγάλο Grand Slam. Δυστυχώς λόγω των περίεργων ωρών δεν μπορώ να προτείνω σε νορμάλ ώρες κάποια γεγονότα για να μπορείτε να τα διαβάσετε και να τα παίξετε. Μόνο ένα μπόρεσα να προβλέψω νωρίς και να προτείνω νωρίς (Bohli 2-0 score @ 2.00).

Για όσους ασχολούνται στοιχηματικά με αυτό το άθλημα ή για όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν, επιτρέψτε μου να επιστήσω την προσοχή σας στην στιβαρότητα των προσεγγίσεων μας και την αντιστοίχηση τους με τα δεδομένα πριν το ματς. Προφανώς θα υπάρξουν και κουβάδες αλλά προς θεού όχι από επιπολαιότητα ή ανευθυνότητα.

Τί εννοώ;; Πριν κάποιες ώρες έπιασα να δω λίγο το πρόγραμμα του tennis γι' αυτό το ξημέρωμα. Διεξαγόταν ο ημιτελικός ανάμεσα στις Γερμανίδες Κέρμπερ και Μπαρτέλ στο WTA του Hobart. Σε ένα blog περί στοιχήματος υπήρξε ολόκληρο άρθρο που πρότεινε την Κέρμπερ με σωστή παρουσίαση αγωνιστικού και ιστορικού προφίλ των δύο παικτριών. Η ανευθυνότητα όμως έγκειται στο γεγονός ότι δεν αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον καρπό της η Κέρμπερ (κληρονομιά από τον προημιτελικό απέναντι στη Ρουμάνα Κιρστέα). Δεν ήταν πληροφορία τελευταίας στιγμής για να υπάρχουν ελαφρυντικά. Όποιος παρακολούθησε τον προημιτελικό το γνώριζε. Όποιος επισκεπτόταν απλά την κεντρική σελίδα του WTA Hobart επίσης θα το διάβαζε στο preview. Κι όλα αυτά με αντίπαλο μία πιο άπειρη μεν αλλά με solid service και οδοστρωτήρα όταν πιάσει ρυθμό Μπαρτέλ. Κρίμα τις μπουρδελοώρες. Από σεβασμό και μόνο στην Κέρμπερ έβγαλα εναντίον της μόνο 70 ευρώ. Ήταν προφανές ότι η Κέρμπερ δεν θα έφτανε τον εαυτό της στα άκρα εν' όψει Australian Open.

Το tennis είναι περίεργο άθλημα και πρέπει να μετράμε τα πονταρίσματα μας πιο ενδελεχώς. Εύχομαι να υπάρξουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για αυτό το άθλημα. Εμένα η έφεση μου είναι στις γυναίκες, όπως και στο βόλλεϋ. Στους άντρες είμαι πιο συντηρητικός στις προβλέψεις μου.

Ο Σουριναμέζος

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες..

Kraximus είναι εκτός σύνδεσης   Απάντηση με Quote
παλιό 13-01-2012, 10:22 AM   #2
Senior Member

ntinos Avatar

Ημερ. Εγγραφής: Mar 2010
Προκαθοριμένο

Καλημέρα και καλή Χρονιά σε όλους τους θαμώνες του φόρουμ.

Ο host του tennis forum, Baldili που χάθηκε;

Εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Εγώ είμαι περισσότερο του αντρικού αλλά πάντα πίστευα ότι το γυναικείο έχει περισσότερες ευκαιρίες και εκπλήξεις.
ntinos είναι εκτός σύνδεσης   Απάντηση με Quote
παλιό 13-01-2012, 10:28 AM   #3
Senior Member

BlackSnake Avatar

Προκαθοριμένο

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από ntinos Δες μήνυμα
Καλημέρα και καλή Χρονιά σε όλους τους θαμώνες του φόρουμ.

Ο host του tennis forum, Baldili που χάθηκε;

Εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Εγώ είμαι περισσότερο του αντρικού αλλά πάντα πίστευα ότι το γυναικείο έχει περισσότερες ευκαιρίες και εκπλήξεις.
Καλημέρα,
καλά λες, που χάθηκε ο φίλος, καιρό έχει να γράψει . . .
BlackSnake είναι εκτός σύνδεσης   Απάντηση με Quote
παλιό 13-01-2012, 12:11 PM   #4
Senior Member

scorer Avatar

Προκαθοριμένο

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από BlackSnake Δες μήνυμα
Καλημέρα,
καλά λες, που χάθηκε ο φίλος, καιρό έχει να γράψει . . .
Καλημερα κι απο μενα.Πραγματικα εχει καιρο να φανει ο
φιλος μας.Ας ελπισουμε οτι ειναι καλα κι ας γραψει οποτε
θελει..
BlackSnake likes this.
scorer είναι εκτός σύνδεσης   Απάντηση με Quote
παλιό 13-01-2012, 03:33 PM   #5
Senior Member

Kraximus Avatar

Προκαθοριμένο

Μακάρι να επανέλθει o Baldili για να ζυμώνουμε εδώ μέσα!

Πάω τώρα στις κοπελιές και στα πρώτα σχόλια για όσους ασχολούνται με μακροπρόθεσμο στοίχημα (outrights κ.λ.π.). Εγώ δεν ασχολούμαι γιατί τα θέλω γρήγορα τρομάρα μου..

Στο πρώτο ταμπλό βρίσκονται Caroline Wozniacki (no1), Li Na (no5), Kim Clijsters (no11), Jelena Jankovic (no13).

Αν όλα πάνε κατ' ευχήν γι' αυτές, τα παντρέματα πάνε ως εξής:

4oς γύρος: Βοζνιάκι-Γιάνκοβιτς και Λι Να-Κλάϊστερς & οι νικήτριες συναντώνται στα προημιτελικά.

Η Βοζνιάκι δεν είναι και στα καλύτερα της. Πολλή πίεση και δεν της βγαίνουν και γενικά τα αποτελέσματα. Η αποκαθήλωση της δεν αργεί. Απέναντι της μία φρου-φρου κι αρώματα που επίσης δεν πάει καλά εδώ και καιρό. Το πρόβλημα όμως είναι ότι παίζουν στο ίδιο tempo. Η Βοζνιάκι δεν έχει το στυλ της Σκιαβόνε για να μπορώ να πω με σιγουριά ότι η Δανέζα θα περάσει άνετα. Όταν είδα την προϊστορία τους δεν εξεπλάγη. 4-3 προηγείται η Γιάνκοβιτς με τα τρία τελευταία όμως να είναι της Δανέζας. Ούτε οι τρεις τελευταίες νίκες της Βοζνιάκι με εξέπληξαν γιατί αν δεν τις έκανε όταν βρισκόταν σε τρελή φόρμα (εξ'ου και το νο1 ως αποτέλεσμα) πότε θα τις έκανε;; Τώρα όμως που δεν πατάει και πολύ καλά τί θα γίνει;; Η Γιάνκοβιτς, αν και δεν την συμπαθώ σαν προσωπικότητα στα courts, ετοιμάζεται μόνο γι' αυτό το παιχνίδι.

Τί της έκατσε της Κλάϊστερς! Η κινέζα. Πιάσε τ' αυγό και κούρευτο. Παρ' όλα αυτά το αποτέλεσμα κατά την άποψη μου εξαρτάται αποκλείστικά από την Βελγίδα. Αν είναι καλά (χωρίς ενοχλήσεις και τραυματισμούς) μπορεί να την καθαρίσει τη Λι Να παρά την εξαιρετική αγωνιστική ταυτότητα της Κινέζας.. Η Κινέζα μου έδειξε και σήμερα απέναντι στην Αζαρένκα ότι δεν μπορεί να ελέγξει το τέμπο σε έναν αγώνα. Αντί να τεντώσει την Αζαρένκα από την μία άκρη στην άλλη και να εκμεταλλευτεί τις μυϊκές ενοχλήσεις στα πόδια της Λευκορωσίδας χόρευε στο χορό της τσιρίδας Άζα. Δεν κάνει capitalized την εμπειρία της και με ενδιαφέρον αναμένω τον αγώνα της απέναντι σε μία από τις καλύτερες (αν και σιχαμένη) τεννίστριες ever.

Σε αυτό το ταμπλό επικίνδυνες να κάνουν κηδείες αν βρεθούν στη μέρα τους είναι η Safarova (no24) και η McHale. Έκατσε να παίξουν μεταξύ τους στον πρώτο γύρο και μία εξ' αυτών θα πέσει (αν δεν γίνει κάτι συνταρακτικό στη διαδρομή από την Erakovic στον 2ο γύρο) στον 3ο γύρο πάνω στην Γιάνκοβιτς (χμ...).

Επίσης προσοχή εδώ θέλει και η Hantuchova (no20) που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι η αντίπαλος της Κλάϊστερς στον 3ο γύρο. Η Σλοβάκα είναι αναξιόπιστη μεν, επικίνδυνη δε στη μέρα της. Η Λι Να στον 2ο γύρο αν βρει απέναντι της την Σουηδέζα την Arvidsson θα αντιμετωπίσει δυσκολίες αν μπει νωθρά στο ματς γιατί είναι μεγάλη σκύλα αυτή η Σουδέζα..

Στο δεύτερο ταμπλό βρίσκονται Victoria Azarenka (no3), Agnieszka Radwanska (no8), Francesca Schiavone (no10), Peng Shuai (no16), Flavia Pennetta (no19).

Αν κι εδώ πάνε κατ' ευχήν γι' αυτές, τα παντρέματα πάνε ως εξής:

4oς γύρος: Ραντβάνσκα-Σκιαβόνε και Αζαρένκα με Σουάϊ ή Πενέτα.

Η Πολωνέζα θα έχει σοβαρό πρόβλημα με την Ιταλίδα. Διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Η Σκιαβόνε μπορεί να παίξει στον ρυθμό της Αγκνιέσκα, η Αγκνιέσκα μπορεί να παίξει στο ρυθμό της Σκιαβόνε;; Αυτά παίζουν ρόλο στο τέννις. Η Πολωνέζα βρήκε την Βοζνιάκι στα κάτω της, έχουν το ίδιο στυλ παιχνιδιού και την βάρεσε στο Brisbane. Εδώ όμως θα βρεί την Σκιαβόνε που είναι μακράν από τις καλύτερες και πιο τεχνικές παίκτριες για εμένα προσωπικά, παρ' ότι σωματικά και ηλικιακά μειονεκτεί.

Η μόνη κινέζα που μπορεί να κοντράρει αυτή την περίοδο την Αζαρένκα είναι η Zheng Zie και όχι η Peng Shuai. Όσο για την Πενέτα καλά κρασιά. Κατ' εμέ είναι απλά μία χειρότερη Stosur στα rankings του 19. Πιο πολλές ελπίδες έχει απέναντι στην Αζαρένκα, παρά απέναντι στην Shuai που θα βρει στον 3ο γύρο. Πρόσφατα έφαγε μία σφαλιάρα από το μοτεράκι Zie στον τελικό του όκλαντ και έστρωσε. Είναι καλή αλλά μέχρι εκεί κούκλα μου.. Και κάτι ακόμα για Αζαρένκα στα προημιτελικά.. Αν ήμουν στη θέση της θα προσευχόμουν να παίξω με την Ραντβάνσκα παρά με την Σκιαβόνε αυτή την περίοδο.

Σε αυτό το ταμπλό επικίνδυνες είναι η Μπαρτέλ η Γερμανίδα και η Cetkovska η Τσέχα (no32). Μία εκ των δύο πέφτει στον 3ο γύρο απέναντι στην Αζαρένκα. Αν η Λευκορωσίδα δεν είχε την ικανότητα να γυρνάει τούμπα ματς που χάνει, δεν θα απέκλεια ακόμη και σούπερ έκπληξη γιατί και οι δύο είναι διαόλισσες σκέτες αν τους κάτσει το σετ στα πρώτα δύο games.

Επίσης εδώ, στον πρώτο γύρο έκατσε να παίξουν η Wickmayer η Βελγίδα (no28) με την Voskoboeva την Καζακστανή. Εκτιμώ πως η νικήτρια αυτού του ζευγαριού θα είναι και η αντίπαλος της Ραντβάνσκα στον 3ο γύρο. Ύπουλο σταύρωμα αν προκύψει..

Στο τρίτο ταμπλό (λάκκος των λεόντων) βρίσκονται Maria Sharapova (no4), Vera Zvonareva (no7), Serena Williams (no12), Sabine Lisicki (no14), Dominika Cibulkova (no17), Svetlana Kuznetsova (no18), Kaia Kanepi (no25). Να μου επιτρέψετε να μην εκφράσω άποψη από τόσο νωρίς γιατί εδώ θα γίνει της .......... το κάγκελο. Ταμπλό κόλαση γεμάτο cat-fights.. Από τα outsiders αυτού του ταμπλό σκυλίτσες είναι η Dulgheru η Ρουμάνα (αντίπαλος της Zvonareva στον 1ο γύρο), η Paszek η Αυστριακή (αντίπαλος της Williams στον πρώτο γύρο), η Scheepers η Νοτιο-αφρικάνα (αντίπαλος της Kuznetsova στον πρώτο γύρο) και Kerber (no30) ή Vesnina η Ρωσίδα μία εκ των οποίων ίσως είναι πιθανή αντίπαλος της Sharapova στον 3ο γύρο.

Στο τέταρτο ταμπλό βρίσκονται Petra Kvitova (no2), Sam Stosur (no6), Marion Bartoli (no9), Anastasia Pavlyyuchenkova (no15) και Ana Ivanovic (no21).

Αν δεν γίνει τίποτα συνταρακτικό, τα παντρέματα πάνε ως εξής:

4oς γύρος: Στόζουρ-Μπαρτολί και Κβίτοβα με τη Ρωσίδα ή τη Σέρβα.

Για το πρώτο πιθανό ζευγάρι κάθε πρόβλεψη είναι ριψοκίνδυνη. Παίζει στην πατρίδα της το κτήνος που λέγεται Stosur (κτήνος σε σωματική δύναμη και killer shots γιατί κατά τα άλλα πολύ την υπερεκτιμούμε) αλλά βρίσκει απέναντι της την Γαλλίδα που για να την αποκλείσεις θα πρέπει να αφήσεις το κορμί σου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα γίνει της τρελής εδώ. Πιστεύω κατά βάθος ότι και οι δύο χαίρονται που βρίσκουν η μία την άλλη γιατί με αυτό το πάντρεμα μεταξύ τους έχουν ελπίδες να βρεθούν στα προημιτελικά. Και όντως έτσι είναι. Δεν υπάρχει καμία χαοτική διαφορά τεχνικών ικανοτήτων μεταξύ τους. Θα σκυλιάσουν αμφότερες. Ετοιμάστε dvd να τον γράψετε τον αγώνα να τον έχουμε για τα εγγόνια μας. Εγώ είμαι με την Μπαρτολί εδώ γιατί ξέρω ότι αν η Stosur είναι διατεθειμένη να ματώσει για να κερδίσει η Μπαρτολί δεν έχει πρόβλημα και να πεθάνει μέσα στο court για να μην χάσω τα λεφτά μου. Αν αλλάξει κάτι, εδώ θα είμαστε, θα τα λέμε.

Όσο για το δεύτερο ζευγάρι, τί να πω... η λογική λέει Κβίτοβα δαγκωτό αλλά θα βρει απέναντι της μεγάλη σχολή όποια κι αν περάσει. Την πίεση και το άγχος η Τσέχα θα το έχει, όχι η αντίπαλος της.

Επικίνδυνες σε αυτό το ταμπλό από τις υπόλοιπες είναι: η Cirstea (αντίπαλος της Stosur στον πρώτο γύρο), η εμπειρότατη Razzano (αντίπαλος της Μπαρτολί στον πρώτο γύρο). Να σημειώσω εδώ ότι η Γαλλίδα (Bartoli) πρέπει να προσεύχεται να μην βρει απέναντι της στον 3ο γύρο την κινέζα την Zheng Zie γιατί θα της βγει ο ποπός για να την αποκλείσει, αν την αποκλείσει!!! Αν η Stosur φτάσει στον 3ο γύρο ίσως θα πρέπει να βάλει βίντεο να ψάξει το στυλ της Petrova (no29) ή της Ιταλίδας της Errani γιατί αμφότερες έχουν αλλάξει στυλ τον τελευταίο καιρό στο παιχνίδι τους κι έχουν γίνει πολύ επικίνδυνες. Οι ντίβες, αλλά μέτριες πια, αυτού του ταμπλό Dokic και Chakvetatze αναμετρώνται στον πρώτο γύρο. Πάλι καλά γιατί έτσι όπως είναι μόνο με αυτό τον τρόπο θα έβλεπαν πρόκριση στον 2ο γύρο!!

Αν με ρωτούσατε τί θα έκανα με 12 ευρώ στον πάτο ενός πηγαδιού για να περάσει η ώρα μου περιμένοντας να έρθουν να με ανεβάσουν.. θα τα μοίραζα στην Bartoli, την Zheng Zie και Schiavone για να φτάσει μία εκ των τριών στα ημιτελικά του Australian Open (13o, 26ο και 18ο φαβορί για την πρωτιά αντίστοιχα). Περιττό να σας πω ότι στα ημιτελικά παντρεύονται το πρώτο με το δεύτερο ταμπλό και το τρίτο με το τέταρτο. Εδώ μπορείτε να δείτε το πανόραμα του Grand Slam.
BlackSnake likes this.

Ο Σουριναμέζος

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες..

Τελευταία αλλαγή από Kraximus : 13-01-2012 στις 03:38 PM
παλιό 13-01-2012, 04:57 PM   #6
Senior Member

Kraximus Avatar

Προκαθοριμένο

Από πιθανές qualifiers (αύριο γίνεται ο τελευταίος γύρος) ταλεντάκια (αλλά μέχρι εκεί..) είναι οι αμερικανίδες Alison Riske, Jamie Hampton, η ελβετίδα Stefanie Voegele και το καινούριο μου ντεντένι, που χτες με πλήρωσε σε εξαιρετικές αποδόσεις απέναντι στη Lucic, η Victoria Larriere από Γαλλία. Έχω την αίσθηση ότι θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον.. First service ταχύτητα στα 175 χλμ/ώρα σταθερά δεν βρίσκεις εύκολα. Όταν την πρωτοείδα σε βίντεο έπαθα πλάκα με το στυλ της σε σχέση με την απειρία της. Με τις ευχές μου να περάσει αύριο και την ταϊβανέζα την psycho. Αυτή τη φορά θα έχει μόνο τις ευχές μου, όχι τα ευρώ μου. Ιδού...

Ο Σουριναμέζος

Τελευταία αλλαγή από Kraximus : 13-01-2012 στις 05:18 PM
παλιό 13-01-2012, 05:30 PM   #7
Senior Member

BlackSnake Avatar

Προκαθοριμένο

Ωραίο πιπινάκι φαίνεται πάντως.
BlackSnake είναι εκτός σύνδεσης   Απάντηση με Quote
παλιό 13-01-2012, 05:40 PM   #8
Senior Member

Kraximus Avatar

Προκαθοριμένο

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από BlackSnake Δες μήνυμα
Ωραίο πιπινάκι φαίνεται πάντως.
Και πιπινάκι και χτίζει σιγά-σιγά και το one handed backhand.. Λίγο άστρο να έχει αυτή τα επόμενα χρόνια το βλέπω όνειρο να την μαθαίνουμε από πορεία της σε Roland-Garros... στην πατρίδα της..

Εδώ φαίνεται καλύτερα..

kostaskydon and PAOLOFOUTRE like this.

Ο Σουριναμέζος

Τελευταία αλλαγή από Kraximus : 13-01-2012 στις 05:47 PM
παλιό 14-01-2012, 08:21 AM   #9
Senior Member

Kraximus Avatar

Προκαθοριμένο

Από τα ταλεντάκια που ανέφερα προκρίθηκαν άνετα Riske και Hampton, δύσκολα η Voegele ενώ το ντεντένι μας αποκλείστηκε μετά από υπερπροσπάθεια από την psycho Ταϊβανέζα. Όλα πήγαν όπως ακριβώς τα περίμενα, φτου-φτου.. κοπελάρες μου!!

Και τα τέσσερα πλήρωσαν υπέροχα!!

Ο Σουριναμέζος

παλιό 27-01-2012, 12:48 AM   #10
Senior Member

Kraximus Avatar

Προκαθοριμένο

Latest - Video and Radio - Australian Open Tennis Championships 2012 - Official Site by IBM

άντε για να τελειώνουμε, παρ' το κούκλα μου κι ας είσαι το outsider!!!

Ο Σουριναμέζος

Απάντηση

Εργαλεία Θέματος
Επιλογές Εμφάνισης

Κανόνες αποστολής μηνύματος
Δεν Μπορείτε να δημιουργήσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε attachments
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

BB code είναι Ανοιχτό
Τα Smilies είναι Ανοιχτό
[IMG] κώδικας είναι Ανοιχτό
Ο κώδικας HTML Ανοιχτό
Trackbacks are Ανοιχτό
Pingbacks are Ανοιχτό
Refbacks are Ανοιχτό

Οι ώρες είναι Ελλάδος. Η ώρα τώρα είναι 12:39 AM.