Betviews Forums  

Πήγαινε πίσω   Betviews Forums > ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ > TENNIS

Like Tree5Likes

Απάντηση

LinkBack Εργαλεία Θέματος Επιλογές Εμφάνισης
παλιό 27-01-2012, 07:18 PM   #11
Senior Member

ntinos Avatar

Ημερ. Εγγραφής: Mar 2010
Προκαθοριμένο

Τρομερό παιχνίδι σήμερα μεταξύ Τζόκο και Μάρει...
Ίσως από τα πιο ποιοτικά που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Την Κυριακή (10.30 ώρα Ελλάδος) ο τελικός μεταξύ του αχώνευτου Ναδάλ και του Τζόκο.

Οι Μπουκις μάλλον επηρεαζόμενοι από την σχετικά εύκολη νίκη του Ναδάλ επί του Φεντεξ έχουν βγεί με 1.7 στον Τζόκο.

Προσωπικά πιστέυω ότι ο Ισπανός έχει λιγότερες από 25% πιθανότητες να κερδίσει το παιχνίδι.

Ο Σέρβος τον έχει μάθει καλά πλέον, του έχει παρει τον άερα (6-0 πέρυσι) και παρότι δεν είναι (ακόμη) στην super περυσινή κατάσταση, νομίζω ότι θα δούμε μία σχετικά εύκολη επικράτησή του (πιθανό το 3-1 σετ).

Εκτός κι αν κάνω τόσο λάθος και αποδειχθεί ο Ναδάλ καλύτερος του αναμενομένου... το βλέπω δύσκολο και νομίζω ότι ο τελικός ήταν σήμερα.

Πάντως επειδή προσωπικά δε παίζω τέτοιες αποδόσεις πιθανόν θα πάω με το 3-1 στα σετς (και 3-0 για κάλυψη) και αν προκύψει κάτι περισσότερο στο live.
ntinos είναι εκτός σύνδεσης   Απάντηση με Quote
παλιό 27-01-2012, 07:23 PM   #12
Senior Member

Kraximus Avatar

Ημερ. Εγγραφής: Nov 2011
Προκαθοριμένο

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από ntinos Δες μήνυμα
Τρομερό παιχνίδι σήμερα μεταξύ Τζόκο και Μάρει...
Ίσως από τα πιο ποιοτικά που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Την Κυριακή (10.30 ώρα Ελλάδος) ο τελικός μεταξύ του αχώνευτου Ναδάλ και του Τζόκο.

Οι Μπουκις μάλλον επηρεαζόμενοι από την σχετικά εύκολη νίκη του Ναδάλ επί του Φεντεξ έχουν βγεί με 1.7 στον Τζόκο.

Προσωπικά πιστέυω ότι ο Ισπανός έχει λιγότερες από 25% πιθανότητες να κερδίσει το παιχνίδι.

Ο Σέρβος τον έχει μάθει καλά πλέον, του έχει παρει τον άερα (6-0 πέρυσι) και παρότι δεν είναι (ακόμη) στην super περυσινή κατάσταση, νομίζω ότι θα δούμε μία σχετικά εύκολη επικράτησή του (πιθανό το 3-1 σετ).

Εκτός κι αν κάνω τόσο λάθος και αποδειχθεί ο Ναδάλ καλύτερος του αναμενομένου... το βλέπω δύσκολο και νομίζω ότι ο τελικός ήταν σήμερα.

Πάντως επειδή προσωπικά δε παίζω τέτοιες αποδόσεις πιθανόν θα πάω με το 3-1 στα σετς (και 3-0 για κάλυψη) και αν προκύψει κάτι περισσότερο στο live.
θα τον έπαιζα κι εγώ τον ρημάδα τον Σέρβο αν δεν ήταν η σημερινή κούραση και τα προβληματάκια που έχει από τραυματισμούς. Πάντως σε ό,τι έγραψες για τους μπουκς έχεις 100% δίκιο!!

Ο Σουριναμέζος

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες..

Kraximus είναι εκτός σύνδεσης   Απάντηση με Quote
παλιό 27-01-2012, 07:36 PM   #13
Senior Member

BlackSnake Avatar

Ημερ. Εγγραφής: Mar 2010
Προκαθοριμένο

Πάντως αν και δεν πολυπαίζω τεννις, με το που έγινε 1-2 σετ για τον Μαρευ (και δεν γουσταρω και την φάτσα του) έβαλα κάτι λίγα στην νίκη του Τζόκο.

Νομίζω είναι πολύ καλύτερος, από τα λίγα (εως πολύ λίγα) που ξέρω.
BlackSnake είναι εκτός σύνδεσης   Απάντηση με Quote
παλιό 27-01-2012, 07:43 PM   #14
Senior Member

Kraximus Avatar

Προκαθοριμένο

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από BlackSnake Δες μήνυμα
Πάντως αν και δεν πολυπαίζω τεννις, με το που έγινε 1-2 σετ για τον Μαρευ (και δεν γουσταρω και την φάτσα του) έβαλα κάτι λίγα στην νίκη του Τζόκο.

Νομίζω είναι πολύ καλύτερος, από τα λίγα (εως πολύ λίγα) που ξέρω.
Είναι πολύ καλός ο κακομοίρης ο Μάρεϊ, απλά είναι loser δυστυχώς γι' αυτόν στα μεγάλα ραντεβού. Ούτε ο Lendl δεν τον σώζει... Την σύζυγο του την έχεις δει;; Kάτσε να στη σερβίρω...

BlackSnake likes this.

Ο Σουριναμέζος

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες..

παλιό 29-01-2012, 11:38 AM   #15
Junior Member

chrome4 Avatar

Ημερ. Εγγραφής: Jan 2012
Προκαθοριμένο

Έχασα Σαραποβα δυστυχώς, τώρα να δουμε τι θα γίνει...Έπαιξα Τζόκοβιτς στην interwetten με 2.10...για να δούμε πώς θα ξηγηυεί στον ισπανό...έχω πίστη!
chrome4 είναι εκτός σύνδεσης   Απάντηση με Quote
παλιό 29-01-2012, 01:47 PM   #16
Senior Member

Kraximus Avatar

Προκαθοριμένο

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από chrome4 Δες μήνυμα
Έχασα Σαραποβα δυστυχώς, τώρα να δουμε τι θα γίνει...Έπαιξα Τζόκοβιτς στην interwetten με 2.10...για να δούμε πώς θα ξηγηυεί στον ισπανό...έχω πίστη!
Μετά από ένα απίστευτο 8ο game στο τέταρτο set όπου ο Ναδάλ έσωσε 3 break points έχουμε διακοπή λόγω βροχούλας. Η διακοπή ευνοεί απίστευτα τον Τζόκοβιτς γιατί το momentum γύρισε προς Ισπανό μεριά μετά από αυτό το game. Θα εκπλαγώ αν δεν πάρει το σετ ο Σέρβος, μέχρι και ο καιρός τον διασώζει σε αυτό το κρίσιμο σημείο που ψυχολογικά ήταν από κάτω.

Ο Σουριναμέζος

παλιό 29-01-2012, 02:24 PM   #17
Senior Member

Kraximus Avatar

Προκαθοριμένο

Ο Τζόκοβιτς αυτοκτόνησε και έχασε το 4ο σετ. Πλέον παίζει με τη φωτιά. Για να δούμε!!

Ο Σουριναμέζος

παλιό 29-01-2012, 03:40 PM   #18
Senior Member

Kraximus Avatar

Προκαθοριμένο

Μετά από σχεδόν 6 ώρες και έναν επικό τελικό, οι αυτοκτονίες άλλαξαν χέρια και στο τελευταίο σετ ήταν σειρά του Ναδάλ να δωρίσει το Australian Open σε έναν συγκλονιστικό Novak Djokovic!!

Ο Σουριναμέζος

Απάντηση

Εργαλεία Θέματος
Επιλογές Εμφάνισης

Κανόνες αποστολής μηνύματος
Δεν Μπορείτε να δημιουργήσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε attachments
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

BB code είναι Ανοιχτό
Τα Smilies είναι Ανοιχτό
[IMG] κώδικας είναι Ανοιχτό
Ο κώδικας HTML Ανοιχτό
Trackbacks are Ανοιχτό
Pingbacks are Ανοιχτό
Refbacks are Ανοιχτό

Οι ώρες είναι Ελλάδος. Η ώρα τώρα είναι 12:37 AM.