![]() |
|
|||||||
| Betviews Home | Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Λίστα Μελών | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
|
LinkBack | Εργαλεία Θέματος | Επιλογές Εμφάνισης |
|
|
#11 |
|
Senior Member
Ημερ. Εγγραφής: Mar 2010
|
Τρομερό παιχνίδι σήμερα μεταξύ Τζόκο και Μάρει...
Ίσως από τα πιο ποιοτικά που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Την Κυριακή (10.30 ώρα Ελλάδος) ο τελικός μεταξύ του αχώνευτου Ναδάλ και του Τζόκο. Οι Μπουκις μάλλον επηρεαζόμενοι από την σχετικά εύκολη νίκη του Ναδάλ επί του Φεντεξ έχουν βγεί με 1.7 στον Τζόκο. Προσωπικά πιστέυω ότι ο Ισπανός έχει λιγότερες από 25% πιθανότητες να κερδίσει το παιχνίδι. Ο Σέρβος τον έχει μάθει καλά πλέον, του έχει παρει τον άερα (6-0 πέρυσι) και παρότι δεν είναι (ακόμη) στην super περυσινή κατάσταση, νομίζω ότι θα δούμε μία σχετικά εύκολη επικράτησή του (πιθανό το 3-1 σετ). Εκτός κι αν κάνω τόσο λάθος και αποδειχθεί ο Ναδάλ καλύτερος του αναμενομένου... το βλέπω δύσκολο και νομίζω ότι ο τελικός ήταν σήμερα. Πάντως επειδή προσωπικά δε παίζω τέτοιες αποδόσεις πιθανόν θα πάω με το 3-1 στα σετς (και 3-0 για κάλυψη) και αν προκύψει κάτι περισσότερο στο live. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Senior Member
Ημερ. Εγγραφής: Nov 2011
|
Παράθεση:
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
Ημερ. Εγγραφής: Mar 2010
|
Πάντως αν και δεν πολυπαίζω τεννις, με το που έγινε 1-2 σετ για τον Μαρευ (και δεν γουσταρω και την φάτσα του) έβαλα κάτι λίγα στην νίκη του Τζόκο.
Νομίζω είναι πολύ καλύτερος, από τα λίγα (εως πολύ λίγα) που ξέρω. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Senior Member
|
Παράθεση:
Ο Σουριναμέζος Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να επιλέξουμε με ποια γκόμενα θα κοιμηθούμε και αν θα κοιμηθούμε. Ο μπουκ όμως είναι υποχρεωμένος να μας τις παρουσιάσει όλες.. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
Ημερ. Εγγραφής: Jan 2012
|
Έχασα Σαραποβα δυστυχώς, τώρα να δουμε τι θα γίνει...Έπαιξα Τζόκοβιτς στην interwetten με 2.10...για να δούμε πώς θα ξηγηυεί στον ισπανό...έχω πίστη!
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
Μετά από ένα απίστευτο 8ο game στο τέταρτο set όπου ο Ναδάλ έσωσε 3 break points έχουμε διακοπή λόγω βροχούλας. Η διακοπή ευνοεί απίστευτα τον Τζόκοβιτς γιατί το momentum γύρισε προς Ισπανό μεριά μετά από αυτό το game. Θα εκπλαγώ αν δεν πάρει το σετ ο Σέρβος, μέχρι και ο καιρός τον διασώζει σε αυτό το κρίσιμο σημείο που ψυχολογικά ήταν από κάτω.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
Ο Τζόκοβιτς αυτοκτόνησε και έχασε το 4ο σετ. Πλέον παίζει με τη φωτιά. Για να δούμε!!
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
Μετά από σχεδόν 6 ώρες και έναν επικό τελικό, οι αυτοκτονίες άλλαξαν χέρια και στο τελευταίο σετ ήταν σειρά του Ναδάλ να δωρίσει το Australian Open σε έναν συγκλονιστικό Novak Djokovic!!
|
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θέματος | |
| Επιλογές Εμφάνισης | |
|
|