![]() |
|
|||||||
| Betviews Home | Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Λίστα Μελών | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
|
LinkBack | Εργαλεία Θέματος | Επιλογές Εμφάνισης |
|
|
#1 |
|
Junior Member
Ημερ. Εγγραφής: Jan 2012
|
γεια χαρά!
αν και διαφορετικό από το Ευρωπαικό ποδόσφαιρο που έχουμε συνηθίσει, το Κόπα Άφρικα έχει να προσφέρει ενδιαφέροντα ματσάκια και αρκετό σόου. Σε λίγο παίζει Γκάνα - Τυνησία 1 (2,00@ interwetten). Για να δούμε ποιος θα περάσει... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
δεν σου κατσε το τελευταιο δυστυχως...κι εγω τοχα παιξει και το χασα...τωρα πω το βλέπεις τα ημιτελικα???Γκανα και Ακτη Ελεφαντοστου ψιλοστανταρακια.....
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Δεν μου έκατσε, αλλά η μεγάλη έκπληξη ήταν στο στανταράκι Γκάνα όπως είπες και εσύ. Μας την έκανε η Ζάμπια!
Το Σαββατοκύριο έχουμε μικρό τελικό το Σάββατο και τελικό την Κυριακή. Σάβαβτο λοιπόν Γκάνα - Μάλι 1 2,00 @interwetten και για τον τελικό δεν έχω καταλήξει. Φυσικά η Ακτή είναι καθαρά το φαβορί, αλλά ποιος μπορεί να αποκλείσει την έκπληξη από τη Ζάμπια τώρα που έφτασε μέχρι εδώ και με την ψυχή που θα παίξει; παρ όλα αυτά νομίζω οτι θα πάω στα σίγουρα Ζάμπια - Ακτή Ελεφαντοστού 2 1,55 @interwetten
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Ναι τοχασα Γκάνα - Ζάμπια...Δεν το περιμενα...Να δουμε απόψε..Κι εγω Ακτη Ελεφαντοστου το έβαλα να δουμε...Δίνει τη Ζάμπια 5.40 αλλά δεν ειμαι για πολλά ρίσκα μετα το τελευταιο...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Μα ακριβώς λόγω του τελευταίου εγώ το βλέπω να γίνεται η ανατροπή. Καλά τα στανταρ, αλλά από την έκπληξη σου έρχονται τα καλά!και γι αυτό
Ζάμπια - Ακτή 1 5,40 @Interwetten Σσσσσ, αρχίζει!
|
|
|
|
#6 | |
|
Junior Member
|
Παράθεση:
|
|