![]() |
|
|||||||
| Betviews Home | Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Λίστα Μελών | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
|
LinkBack | Εργαλεία Θέματος | Επιλογές Εμφάνισης |
|
|
#1 |
|
Senior Member
Ημερ. Εγγραφής: Mar 2010
|
...κάποτε υπήρχε μια ομάδα από τα βόρεια της Φινλανδίας, που όταν έπαιζε εκτός μάζευε πέντε πέντε τα γκολάκια! Προσπαθούσε να κρατηθεί με νύχια και με δόντια στην 1η κατηγορία...μάταια όμως!!! Κι επειδή ξέρουν οι bookies αυτή την ιστορία με αυτό το τέλος, μας έδωσαν τους φιλοξενούμενους σε απόδοση 21,00!!!!!!
Κι αν πάρουν μια κόκκινη οι γηπεδούχοι? Αν παίξουν κάποιο ρόλο οι απουσίες που έχουν? Αν συνεχίσουν το άσχημο σερί της 1 νίκης στα 7 τελευταία ματς παίζοντας χάλια? Αν κοιμηθεί για λίγο ο "δίκαιος θεός" της μπάλας και ο Μεξικάνος μας βάλει κανά γκολ? Αν δεν θέλουν να λήξουν τόσο νωρίς το θέμα της παραμονής κάποιοι? Δεν θέλω να συνεχίσω με άλλες αμπελοφιλοσοφίες (σαν το γνωστό φιλόσοφο με την ταβέρνα στις Αρχάνες)! Το ματς αρχίζει στις 6.30 και θα παιξω το διπλό σε απόδοση 21,00...τώρα μόνο αν φάω πάνω από 21 γκολ θα λυπηθώ... ![]() Την καλησπέρα μου σε όλους και καλή εβδομάδα.... Τελευταία αλλαγή από kouba : 03-10-2011 στις 04:22 PM |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Super Moderator
|
Παράθεση:
Ελα να φιλοσοφήσουμε.
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Μιχάλη μου δεν μας έχει μείνει κάτι άλλο να κάνουμε στη ζωή μας!
Η αλήθεια είναι ότι οι Αρχάνες μου έχουν λείψει αρκετά.... Ας ελπίσουμε και για το ματς ότι θα του δώσεις λίγη από την θετική ενέργεια της Ισλανδίας! ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θέματος | |
| Επιλογές Εμφάνισης | |
|
|