Betviews Forums  

Πήγαινε πίσω   Betviews Forums > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

Απάντηση

LinkBack Εργαλεία Θέματος Επιλογές Εμφάνισης
παλιό 19-02-2011, 04:01 PM   #1
Super Moderator

brazilianos Avatar

Ημερ. Εγγραφής: Mar 2010
Προκαθοριμένο Θυμίζει λίγο Λάρισα...

Το σημερινό Πορτιμονένσε-Ολανένσε μοιάζει (ας πούμε) με δύο ματς της Λάρισας φέτος, τα οποία τα θυμάμαι. Το ένα ήταν η φιέστα της Λάρισας στο νεότευκτο γήπεδό της με τον ΠΑΟΚ, έχασε παρά το ότι ήταν καλύτερη. Το άλλο ήταν το γειτονικό ντέρμπι με το Βόλο την προηγούμενη αγωνιστική. Ματς ζωής και θανάτου για τους γηπεδούχους, ματς για να μπει πεντάδα ο Βόλος και με δηλώσεις του Τσιώλη να εύχεται καλή επιτυχία στην αντίπαλό του για τη σωτηρία.

Πάμε στις ομοιότητες. Σήμερα είναι το πρώτο ματς της σεζόν για την Πορτιμονένσε στο ανακατασκευασμένο γήπεδό της (μέχρι τώρα είχε σαν έδρα το γήπεδο του Αλγκάρβε, άλλη πόλη). Παίζει το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή η Πορτιμονένσε, πρέπει να νικήσει. Αντίπαλός της η γειτονική και εχθρικών σχέσεων Ολανένσε, η οποία στη θεωρία πάει για έξοδο στην Ευρώπη. Σαν να μην έφταναν όλες οι παραπάνω ομοιότητες, βγήκε ο κόουτς της Ολανένσε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Πορτιμονένσε στη μάχη για τη σωτηρία.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ τίμησα πάντως τον άσσο σε αποδόσεις υπερβολικά μεγάλες με βάση τη σημασία του ματς και με τη φιέστα που αναμένεται να γίνει στο νέο γήπεδο. Τώρα τι ομοιότητες μπορεί να έχει η Λάρισα με την Πορτιμονένσε, η Ολανένσε με τον Βόλο και τον ΠΑΟΚ δεν ξέρω. Μου αρέσουν πάντως οι συμπτώσεις!

brazilianos είναι εκτός σύνδεσης   Απάντηση με Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θέματος
Επιλογές Εμφάνισης

Κανόνες αποστολής μηνύματος
Δεν Μπορείτε να δημιουργήσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε attachments
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

BB code είναι Ανοιχτό
Τα Smilies είναι Ανοιχτό
[IMG] κώδικας είναι Ανοιχτό
Ο κώδικας HTML Ανοιχτό
Trackbacks are Ανοιχτό
Pingbacks are Ανοιχτό
Refbacks are Ανοιχτό

Οι ώρες είναι Ελλάδος. Η ώρα τώρα είναι 11:44 PM.