![]() |
|
|||||||
| Betviews Home | Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Λίστα Μελών | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
|
|
LinkBack | Εργαλεία Θέματος | Επιλογές Εμφάνισης |
|
|
#1 |
|
Super Moderator
Ημερ. Εγγραφής: Mar 2010
|
Στο τοπικ Β Εθνικη καθε εβδομαδα θα ανεβαζω αν εχω κατι αξιολογο απο προτασεις(ηδη το εκανα για τη τρεχουσα εβδομαδα) κ εδω αν βλεπω κατι αξιολογο απο τη Σουπερλιγκα.Για σημερα λεω οπως και στη Β να παω επισης με δυαδα τον ασσο της Κερκυρας και το οβερ στο ντερμπι που δινει αποδοση κοντα στο 5,3-5,5.
Μια επισημανση:ο φετινος ΠΑΟ δεν ειναι καλυτερος απο τους προηγουμενους απλα η ελλειψη αγχους τον κανει τοσο επικινδυνο και αυτο γιατι παικτες κ προπονητης θεωρουσαν οτι εχουν εγκαταλειφθει στη τυχη τους κ δεν εχουν καμια υποχρεωση για πρωταθλημα,ελευθερα κ οτι βγει.Δεν ξερω αν με την αφιξη του πριγκηπα θα σφιξουν οι κολοι πλεον κ η ομαδα περιεργως θα κατρακυλησει απο το αγχος,παντως αν παει με τη ψυχολογια που εχει τωρα στο Καραισκακη εχει μεγαλυτερη τυχη απο οτι δειχνουν τα τεσσαρια στο διπλο.Ο δε Ολυμπιακος φετος δεν πειθει καθολου αλλά εχει αποκτησει νοοτροπια νικητη στα ντερμπι.Οποτε το αφηνω στην ησυχια του κ παιζω μονο το οβερακι ή και το γκολ-γκολ που το βλεπω εξισου ζεστα.
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
θα ακολουθησω
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
|
δυστυχως τα 2 οβερακια σημερα μας κοψανε τα ποδια κ περισσοτερο στεναχωρεθηκα για το ντερμπι στο οποιο εβλεπα εξισου ζεστα κ το γκολ-γκολ οπως εγραψα στην εκτιμηση....
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
αυριο παλι ......
ολο και κατι καλο θα μας βρεις
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
|
δεν εχω κατι ζεστο σημερα 20/11 γι αυτο θα περιοριστω με μικρη μιζα σ¨ενα συστηματακι 2-3 με Πανιωνιο,Αρη και Χ στα Γιαννενα...για τζακποτ παμε
αλλά τελος παντων......
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
|
Αυτο το ΣΚ(26-27/11) λεω να προτιμησω τον ασσο του Εργο,το διπλο του Αρη και το οβερ του ΠΑΟ(πιθανο κ το γκολ-γκολ που πληρωνει καλυτερα)
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
τα δυο τα βλεπω , το διπλο του αρη μου καθεται λιγο αναποδο !!!!
βασικα δεν θα το παιξω και ελπιζω να δικαιωθεις ξανα νικολα.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Εγώ λέω να βάλω και τον άσσο του Κομπότη. Και το οβερ 3.5 στο ΠΑΟ - ΟΦΗ.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Super Moderator
|
η Λειβαδεια αν θα το παρει θα το παρει στα ισα,κομποτηδες κ σια τελειωσανε(για φετος τουλαχιστον).......ο Αρης φιλε Οκο πιστευω οτι εκανε τη πρωτη νικη και θα ξεμπουκωσει γιατι εχει καλο υλικο,ο Πανιωνιος βασανιζεται απο πολλα προβληματα εντο κ εκτος γηπεδου κ το 2,7-2,8 στο διπλο μονο αμελητεα δεν ειναι....
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Δεν το είπα λόγω τίποτα περίεργου ή στημένου. Λεβαδειακός = Κομπότης.
Απλά πιστεύω ότι η Δόξα όπως ήρθε θα φύγει κιόλας, και το 1.90 περίπου νομίζω ότι είναι καλή απόδοση. |
|
|
|
![]() |
|
| Εργαλεία Θέματος | |
| Επιλογές Εμφάνισης | |
|
|